Ce se întâmplă dacă pui albuș în maioneză. Trucul folosit de gospodinele experimentate

Maioneza pregătită în casă este, potrivit multor gospodine, mult mai sănătoasă și mai gustoasă decât cea din comerț. Motivul pentru care uneori aleg să nu-și mai bată capul cu ea este însă acela că, dacă nu sunt atente, preparatul se taie.
Stire preluata de pe site-ul adevarul.ro
Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"
Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"
Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]