Leguma cu gust de pui care dă savoare preparatelor. Cum e indicat să o gătești, de ce se pune sare la început

Calitățile nutritive ale ciupercilor fac din aceste legume un aliment ușor, delicios și cu multe vitamine. Deși conțin doar 2% proteine, ciupercile sunt considerate o alternativă la carne, mai ales în timpul postului, Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune modul ideal de gătire.
Stire preluata de pe site-ul adevarul.ro
Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"
Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"
Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]