Cetatean roman depistat cu droguri la vama Bors

În data de 19.05.2020, în jurul orei 06.30, un cetatean roman (J.S.) s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor,pentru a intra în țară. J.S. este domiciliat pe raza judetului Timis si se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în România. Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Borș – I.T.P.F. Oradea , actionand in urma unei informatii, au efectuat verificari asupra barbatului si autoturismului acestuia, gasind astfel in buzunarul stang al bluzei , sub bancheta dreapta fata si sub cea din spate mai multe plicuri cu substanță pulbere de culoare albă, învelite în folie de aluminiu. Şoferul a declarat că este vorba de substanțe interzise, precizând că este consumator ocazional de droguri.

Dupa ce s-a invenaria substanța descoperita, a rezultat cantitatea de aproximativ 90 de grame substanță pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină – drog de mare risc, care a fost ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. Persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Sursa video: Politia de frontiera
Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!