Convorbire telefonică a lui Klaus Iohannis, cu Președintele Georgiei, Salome Zurabișvili

La solicitarea partii georgiene, presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis a avut o convorbire cu presedintele Georgiei, dn Salome Zurabisvili. Cei doi au discutat atat despre situatia creata de pandemia COVID-19 cat si despre relatiile bilaterale dintre cele doua state.

Preşedintele României a subliniat importanţa solidarităţii şi a cooperării aprofundate pentru combaterea pandemiei generate de noul coronavirus. În context, Președintele Klaus Iohannis a salutat decizia Uniunii Europene privind alocarea unui pachet consistent de sprijin financiar statelor Parteneriatului Estic, inclusiv Georgiei, în vederea acoperirii urgenţelor medicale şi refacerii economiei. Presedintele Romaniei a facut referire si la dezvoltarea relatiilor dintre tarile noastre in cadrul unui Parteneriat Strategic intre cele doua tari. Deasemenea, Președintele Klaus Iohannis a subliniat importanţa pe care România o acordă asigurării conectivităţii şi, în acest cadru, proiectului Rutei internaţionale de transport de mărfuri Marea Neagră – Marea Caspică. 

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
0Shares
error: Continut protejat !!