Dacia va dota si anul acesta parcul auto al Politiei romane

Vineri, 05 Iunie, vor fi semnate acordurile de achiziție și furnizare a mai multor autoturisme Dacia de catre Politia romana. Astfel, parcul auto al politiei se va innoi cu modelele Dokker, Duster si Logan. Acestea vor fi dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice activitatii desfasurate de catre agentii de poliție.

Ministrul afacerilor interne, dl Ion Marcel Vela, s-a întâlnit ieri cu delegația condusă de Christophe Dridi, Directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza impreuna calendarul de livrare a noilor autoturisme și a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliției Române.

„Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre” a declarat ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul întâlnirii.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

1 thought on “Dacia va dota si anul acesta parcul auto al Politiei romane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!