De ce Raed Arafat poarta pistol la brau?

In presa online si in cea scrisa au aparut mai multe fotografii si articole în care se spune că Raed Arafat poarta pistol la brau.

In presa online si in cea scrisa au aparut mai multe fotografii si articole în care se spune că Raed Arafat poarta pistol la brau.

Raed Arafat a postat pe pagina sa de facebook spunând că nu deține permis port arma si nici nu deține vreun pistol . De fapt in fotografiile care au aparut in presa nu se vede clar ca Raed Arafat pistol la brâu, lăsând loc speculatiilor.

De fapt asa zisul pistol nu există. Raed Arafat este obișnuit să poarte la brâu stația radio si telefonul, iar articolele aparute nu vor decât să dezinformare.

Pistolul pe care il port la brau.. conform afirmatiilor unor dezinformatori pe care, din pacate, le cred multi dandu-le share la aberatiile lor, este de fapt telefonul si statia radio pe care m-am obisnuit de ani de zile sa le port la brau!
Stiam de aceasta poza care circula de ceva timp insa ieri mi-a spus un prieten ca din nou aceasta stire falsa a devenit virala dupa ce a fost postata pe un site din Targu Mures.
Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port arma ca sa port un pistol la brau, asa cum pretind dezinformatorii!” , declara Arafat pe pagina sa de facebook

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
2Shares
error: Continut protejat !!