Lista localitatilor din Romania aflate in carantina

Lista localitatilor din Romania aflate in carantina

Lista localitatilor din Romania aflate in carantina

Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) a publicat astazi dimineata lista localitatilor din Romania aflate in carantina. Conform acestei liste, in 4 localitati din judetul Alba urmeaza sa se ridice carantina astazi la ora 24:00. Aceste localitati sunt: Alba-Iulia, Cugir, Ciugud si Blaj. Tot in judetul Alba mai exista o localitate, si anume Vintu de Jos, in care a fost instaurata carantina in data de 29 Noiembrie si se va ridica la data de 13 Decembrie, daca se vor intruni conditiile.

Care sunt judetele cu cele mai multe localitati carantinate?

Conform listei publicate de catre DSU, judetul Ilfov are cele mai multe localitati aflate in carantina. Astfel, in Ilfov regasim un numar de 20 de localitati : Mogosoaia, Popesti-Leordeni, Otopeni, Ciurea, Lunca Cetățuii (zona Zanea), Măgurele, Alunişu, Dumitrana, Pruni, Vârteju, Bragadiru ,Berceni, Clinceni, Chiajna, Dobroeşti, Fundeni, Corbeanca, Ostratu, Petreşti, Tamaşi.

Urmatorul judet ca numar de localitati carantinate este judetul Constanta, cu un numar de 16 localitati carantinate. Acestea sunt Eforie Nord, Eforie Sud, Lazu, Cernavoda, Cumpana,Targusor, Aliman, Rasova, Tuzla,Navodari, Valul lui Traian,Techirghiol, Mihail, Kogalniceanu, Lumina si municipiul Constanta.

Judetul Sibiu are un numar de 8 localitati aflate in carantina: Marsa, Orlat, Medias, Avrig, Selimbar, Cisnadie, Talmaciu si municipiul Sibiu. In judetul Sibiu, carantina se ridica in data de 14 Decembrie, daca situatia nu impune prelungirea. Mai jos puteti downloada lista completa a localitatilor aflate in carantina la nivel national.

In ultimele 24 de ore au fost raportate 3660 de cazuri noi de infectari cu COVID-19 la un numar de 8781 de teste efectuate. Numarul total de persoane infectate in Romania de la inceputul pandemiei este de 517.236. Capitala a raportat astazi cel mai mare numar de persoane infectate in ultimele 24 de ore, si anume 1828. Capitala este urmata de judetul Constanta cu 466 persoane infectate

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!