Politia romana va primi peste 6700 autospeciale Dacia

Dupa cum scriam intr-un articol anterior, Vineri 5 Iunie, ministrul afacerilor interne, dl Ion Marcel Vela a semnat cu Directorul general al Group Renault România, Christophe Dridi, un acord pentru dotarea Politiei romane cu un numar de 6744 de autospeciale Dacia. Astfel, in dotarea echipelor operative vor intra un numar de 3.360 modele Logan, 3.382 model Duster și 2 autoturisme Dokker.

Autospecialele vor dotate cu sisteme specifice muncii operative – acustice și vizuale de avertizare, dar și dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Aceasta achizitie va contribui la îmbunătățirea capacității de răspuns și de acțiune a structurilor MAI, și la creșterea gradului de protecție a personalului, fiind compartimentate pentru a separa locurile din față de spațiul din spate.

Pentru achizitionarea acestor autospeciale vor fi folositi bani alocați de la bugetul MAI și din rezerva bugetară. Valoarea totală este de 483.020.139 de lei.

“Ne dorim ca Ministerul Afacerilor Interne să poată avea capacitatea de a apăra siguranța cetățenilor. Este foarte important să știm că în orice misiune, polițiștii sunt în siguranță și că avem posibilitatea să creștem mobilitatea efectivelor noastre pentru a lupta împotriva infractorilor. Mulțumesc colegilor din Guvern și premierului Ludovic Orban pentru deschiderea de care au dat dovadă prin alocarea a 343 milioane de lei din rezerva bugetară pentru achiziția acestor mașini”, a declarat Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela.

 Directorul general Christophe Dridi a declarat, printre altele, că este o mândrie pentru Group Renault România ca mașini model Duster și Logan să fie în dotarea Poliției Române și să contribuie la siguranța cetățenilor.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!