COVID-19: Ce inseamna relaxarea in cifre?

Din prima zi de relaxare (15 Iunie) si pana ieri (25 Iunie), in Romania s-au inregistrat 3.287 de cazuri noi. Media acestei perioade fiind de 328 cazuri noi pe zi, fata de media de 260 cazuri pe zi incepand de la intrarea in vigoare a starii de urgenta (23 Martie 2020).

In aceste 10 zile de relaxare s-au inregistrat 39 de infectari a unor copii din doua centre din Pascani. In aceleasi centre sunt raportate si 16 infectari a angajatilor. Pe judete, Bucurestiul „conduce” la numarul de infectari pe perioada celor 10 zile de relaxare cu un total de 432 de persoane infectate si o medie de 43 persoane infectate si raportate pe zi. Judetul Brasov: numarul infectarilor in acest judet a crescut cu 297 de cazuri in 10 zile (o medie de aprozimativ 30 cazuri/zi. Judetul Suceava a inregistrat in ultimele 10 zile o medie de 23 de infectari pe zi, totalizand 231 infectari in cele zece zile de relaxare. Judetul Iasi s-a raportat in ultimele 10 zile o crestere cu 212 noi cazuri de COVID-19.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!