Crestere ingrijoratoare a numarului de imbolnaviri dupa primele zile de relaxare

In ultimele 24 de ore s-a inregistrat o crestere cu 345 de cazuri noi de imbolnaviri cu COVID-19. Astfel, numarul persoanelor diagnosticate a ajuns la 22.760 , fata de 22.415 cate au fost inregistrate ieri. Dintre acestea, 16.117 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Brasovul este al treilea judet care a depasit 1000 de cazuri, dupa Bucuresti si Suceava, aici inregistrandu-se astazi 1085 persoane infectate, cu 34 mai multe decat ieri. La nivelul intregii tari, 1451 de persoane au degedat de la inceputul pandemiei si pana in prezent. In acest moment, la ATI sunt internati 161 pacienti.

In afara granitelor tarii 3.529 de romani au fost depistati pozitiv la testele COVID-19, dintre acestia au decedat 115 si doar 29 au fost declarati vindecati.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!