Curtea de Apel Bucuresti a decis: Starea de alerta continua

Hotararea Guvernului nr 394/2020 privind declararea starii de alerta si masurile care se aplica pe durata acesteia, a fost atacata in instanta de o persoana fizica care a solocitat suspendarea executarii sale.

Curtea de Apel București a respins ieri, 9 iunie 2020, cererea de suspendare a executării acestei hotarari, ca fiind inadmisibilă în temeiul art. 5 alin. 3 din Legea 554/2004 privind contenciosul administrativ.

Astfel, Hotărârea de Guvern nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 este valabilă și produce în continuare efecte juridice.

Actul normativ a fost contestat și în alte procese, dintre care unul a fost soluționat, pe fond, în sensul respingerii cererii ca inadmisibilă, iar două fiind anulate. Aceste decizii au fost luate pentru protejarea sănătății publice și oprirea răspândirii infecțiilor cu Covid-19

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!