Campania „Citeste romaneste” continua si atrage noi parteneri

După eMAG.ro, Diverta, Elefant.ro și Libris.ro, un nou partener se alatura campaniei „Citeste romaneste”, campanie lansata de catre Ministerul Culturii. Timp de 10 săptămâni, de două ori pe săptămână, pe www.europafm.ro, vor fi publicate articole de promovare a unei cărți, iar la finalul fiecarui articol va fi postat și un scurt podcast cu autorul. De asemenea, articolul va conține informații pentru înscrierea la un concurs online. Persoanele care doresc să se înscrie în concurs vor trebui să raspundă corect la o întrebare care are legatură cu podcastul și ar putea câștiga un pachet de 12 cărți ale autorilor români. 
În fiecare zi de luni, la radio vor fi difuzate fragmente din podcasturile postate online.
În perioada 20 iulie-28 august, în matinalul Europa FM, vor fi premiați, de luni până vineri, ascultătorii radioului cu câte un pachet de 12 cărți. Pentru a se înscrie în concurs, vor trebui să scrie pe site ce cărți ar lua cu ei în vacanță.

Presa reprezintă un partener important al acțiunilor noastre care ne ajută să ajungem direct la români în mod eficient, iar radioul este un mijloc de informare ales de publicurile de orice vârstă, care rămâne actual, indiferent de vremuri. Prin intermediul Europa FM vom fi și mai aproape de oameni pentru a le aminti că avem și scriitori români care merită citiți. Sunt onorat de faptul că partenerii privați ne acordă încredere. Ei sunt un sprijin real pentru promovarea creației românești și pentru creșterea consumului cultural. Parteneriatul public-privat reprezintă, în orice domeniu, cea mai sănătoasă cale de dezvoltare durabilă”, a declarat Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii. 

Este o perioadă grea prin care trecem cu toții, sunt vremuri pe care nu le-am mai trăit. Cărțile ne pot fi prietenii care, la final de zi, stau lângă noi. Citindu-le, evadăm în lumi noi, ajungem să cunoaștem destine ale unor oameni care poate au trecut prin momente mult, mult mai grele. Sau putem evada în lumi colorate. Și ușor, ușor, greul nostru devine mai ușor. Suntem mândri că ne-am alăturat campaniei Citește românește. Vrem să fim alături de autorii români și îi vom invita și pe ascultătorii noștri să evadeze prin intermediul cărților acestora”, a precizat Ciprian Dinu, director de programe Europa FM.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!