Persoane arestate pentru infractiuni comise in perioada 2016-2017

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Bistrita Nasaud a dispus retinerea a doua persoane din judetul Iasi care sunt banuite de infractiuni economice.

In acest dosar penal sunt cercetate doua persoane, un barbat si o femeie, ambii in varsta de 23 de ani care, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale din domeniul construcțiilor, ar fi emis facturi fiscale despre care există suspiciuni rezonabile că sunt fictive, cu scopul înregistrării acestora în evidența contabilă a unei alte societăți comerciale cu sediul în Bistrița. Prin emiterea acestr facturi, bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproximativ 260.000 lei.

Cei doi tineri au fost retinuti pe data de 18 Iunie, iar in data de 19 Iunie fata de barbat s-a dispus masuracontrolului judiciar pentru 30 de zile.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!