Trafic crescut la frontierele Romaniei

Odata cu relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii COVID-19, frontierele Romaniei au fost aglomerate. Astfel, un numar de peste 65.000 de persoane au tranzitat frontierele tarii numai in data de 15 Iunie. Pe sensul de intrare au fost in jur de 40.200 persoane , in timp ce pe sensul de iesire aproximativ 25.000 persoane au tercut frontiera. Crestera fata de luna Mai a fost de peste 60% conform datelor furnizate de catre Politia de frontiera.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitata de un total de 43.800 de persoane, prin toate cele 11 puncte de trecere. In aceeasi perioada s-au constatat 26 de infractiuni si contraventii si au fost descoperite bunuri in valoare de aprox 782.000 lei, suspecte de a fi contrafacute sau care au depasit plafonul vamal admis, iar valoarea amenzilor s-a ridicat la peste 13.700 lei.

Persoanele care vin în România din ţările care fac obiectul excepţiei de la carantinare/izolare, dar care, înaintea plecării din ţara respectivă, nu au stat cel puţin 14 zile pe teritoriul acesteia intră în carantină/izolare la locuinţa/ locaţia declarată, împreună cu colocatarii, inclusiv familia/aparţinătorii, după caz. Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!