Avocatul lui Donald Trump este bolnav

Avocatul lui Donald Trump este bolnav

Avocatul lui Donald Trump este bolnav

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului si avocatul lui Donald Trump este bolnav, conform unui mesaj publicat de catre Trump pe Twitter. Președintele Donald Trump a anunțat pe Twitter duminică după-amiază că avocatul său personal, Rudy Giuliani, a primit rezultatele testului pentru coronavirus, acestea fiind pozitive.

Giuliani „are rezultate pozitive pentru virusul Chinei”, a postat Trump pe Twitter, folosind termenul rasist pe care îl folosește în mod obișnuit pentru coronavirus. „Insanatoseste-te în curând Rudy, vom continua !!!”

Testul pozitiv al lui Giuliani vine la aproximativ două săptămâni după ce fiul său a iesit pozitiv. Nu este clar cum și când Giuliani a contractat virusul.

Giuliani a călătorit constant în toată țara în ultimele săptămâni, conducând eforturile legale eșuate ale lui Trump de a contesta rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020. Acesta a fost în Michigan, Pennsylvania și Arizona în ultimele două săptămâni (toate statele cu un număr mare de cazuri de infectari) . El a fost în contact cu membrii echipei juridice a lui Trump în ultimele zile, precum și cu martori care au acuzat fraudari ale votului și cu parlamentarii din Michigan.

Miercuri, el a audiat în fața Comitetului de supraveghere a casei din Michigan, martori care sustin că voturile au fost fraudate în Michigan. Audierile s-au facut in mare parte fara masca. În funcție de momentul în care Giuliani a fost infectat, cei prezenți pot fi expuși riscului de infectare.

Președintele nu a spus duminică dacă Giuliani este simptomatic sau dacă intenționează să se izoleze pentru a evita infectarea celorlalți cu Covid-19. La cei 76 de ani ai sai, el se află într-un grup considerat a fi cu un risc mai mare de complicații și rezultate mai negative ale bolii.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!