Cainele, cel mai bun prieten al omului

Se spune „Cainele, cel mai bun prieten al omului”. Cu siguranta acesta este si cazul unui pacient al unui spital din nord-estul Turciei, al cărui animal de companie loial a așteptat la intrare timp de șase zile până când stapanul sau a fost externat.

Cainele, cel mai bun prieten al omului

Când Cemal Senturk a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Medical Park din Trabzon, pe 14 ianuarie, câinele său, Boncuk, a scăpat din apartamentul lor și l-a urmat la unitate, unde l-a așteptat cu răbdare în fiecare zi.
Personalul spitalului a informat familia lui Senturk despre locul unde se afla prietenul său canin. Boncuk a fost luat înapoi acasă, dar a reușit să scape din nou – și s-ae întors în fiecare zi la spital, a declarat Murat Ercan, directorul centrului internațional de pacienți al spitalului, pentru CNN.
Spitalul a spus că apartamentul lui Senturk se află în apropiere și că familia nu stie cum a reusit să scape câinele.
„Câinele său Boncuk l-a urmat până la poarta spitalului și a refuzat să plece timp de șase zile până când proprietarul ei a fost externat”, a spus Ercan într-un comunicat.
„Chiar dacă familia (l-a luat) pe Boncuk înapoi acasă, a reușit să scape în fiecare zi pentru a aștepta la poarta spitalului.”
Pentru a încerca să o liniștească și să o mângâie, Senturk a comunicat cu Boncuk prin fereastră în timpul șederii sale în unitate.
Dar prietenul său dedicat cu patru picioare a refuzat să plece până când Senturk nu a fost externat.

Boncuk s-a comportat foarte frumos în cele șase zile

În cele sase zile, câinele a câștigat simpatia personalului spitalului, care l-a hrănit și l-a îngrijit, a adăugat Ercan.
„Cemal Senturk este alături de Boncuk de nouă ani și a mai declarat că i-a fost foarte dor de ea în timpul șederii sale la spital”, a spus el.
„După ce a fost autorizat să iasă afară, și-a întâlnit câinele la poarta spitalului. Boncuk s-a comportat foarte frumos în cele șase zile și a reușit să capteze dragostea și afecțiunea întregului personal.”

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!