Parteneriat Ford-GE : 50.000 de ventilatoare  

DETROIT – Ford Motor Co. intra in parteneriat cu General Electric pentru a produce 50.000 de ventilatoare în următoarele 100 de zile pentru a ajuta la lupta împotriva coronavirusului (COVID-19) din Michigan.

După 50.000 de ventilatoare inițiale, Ford va putea produce 30.000 pe lună, in functie de necesitati.

Designul ventilatorului, care este autorizat de GE Healthcare de la Airon Corp., din Florida, folosește presiunea aerului și nu are nevoie de energie electrică.

Ford va trimite inițial o echipă să lucreze cu Airon pentru a stimula producția în Florida. Incepand cu 20 aprilie, producția va demara la fabrica Rawsonville Components de la Ypsilanti.

Fabrica de la Rawsonville va produce ventilatoarele aproape contra cronometru, au spus oficialii. Acestea vor fi făcute de 500 de angajați voluntari plătiți, reprezentanți ai UAW. Vor lucra pe trei ture.

În prezent, Airon produce trei ventilatoare Airon pNeuton Model A pe zi, în Melbourne, Florida. La producție completă, Ford intenționează să facă 7.200 de ventilatoare Airon model A-E autorizate pe săptămână.

Ford se așteaptă să producă 1.500 de ventilatoare până la sfârșitul lunii aprilie, 12.000 până la sfârșitul lunii mai și 50.000 până la 4 iulie.

„Echipele Ford și GE Healthcare, care lucrează creativ și neobosit, au găsit o modalitate de a produce acest ventilator vital necesar rapid și în număr semnificativ”, a spus Jim Hackett, președintele și CEO-ul Ford. „Prin producerea acestui ventilator în Michigan, în parteneriat puternic cu UAW, putem ajuta lucrătorii din domeniul sănătății să salveze vieți și aceasta este prioritatea noastră 1.”

Președintele UAW, Rory Gamble, a dat următoarea declarație:

„Din zilele lui Rosie the Riveter, membrii UAW au pășit în timpuri grele din istoria acestei națiuni pentru binele tuturor. Lucrăm foarte strâns cu Ford pentru a ne asigura că toate regulile CDC sunt respectate și că dovedim multă prudență în interiorul uzinei. Ford și membrii noștri ai UAW Ford ar trebui să fie lăudați pentru că au urcat în aceste momente foarte incerte. „

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
0Shares
error: Continut protejat !!