Cal batut la Vladeni, politia nu se implica

Cal batut la Vladeni, politia nu se implica

Cal batut la Vladeni, politia nu se implica

In data de 11.03.2021, un cetatean al comunei Dumbravita, sat Vladeni a observat 2 indivizi care isi bateau calul legat la o caruta goala. Dadeau in cal cu ceva ce pare a fi un bici sau un bat mai subtire si alergau dupa caruta. Sareau in caruta, dupa care trageau de hamurile calului pentru a se opri, apoi continuau cu bataia.

Politia vine…politia pleaca

Cetateanul a contactat 112, acestia trimitand la fata locului un echipaj format din doi agenti in uniforma si o persoana imbracata in civil. Acestia au luat datele reclamantului spunand ca vor trimite politia locala sa investigheze. Reclamantul i-a indrumat pe cei trei agenti la stana unde gaseau calul si persoanele implicate. Agentii s-au urcat in masina, s-au apropiat pana la 100 metri de stana, dupa care au intors autoturismul si au plecat. Nici pana la data redactarii articolului (21.03) nu a mai venit nimeni sa se intereseze de acest caz. Reclamantul nu a fost contactat de catre politia locala, nici de catre agentii care au venit la constatare. Mai jos aveti doua clipuri in care veti vedea cum a fost batut calul degeaba, mai ales ca dupa aceea calul tragea calm la caruta incarcata cu baloti de paie. Cei doi indivizi nu sunt la prima abatere, cu o saptamana inainte avand acelasi comportament fata de animal.

In aceeasi localitate, reclamantul a mai contactat politia si in alte cazuri legate de animale maltratate. Rezultatul a fost acelasi. In zona sunt 4 stani ce detin intre minim 10 caini fiecare, la unele dintre ele ajungandu-se la peste 20 caini. Acestia de multe ori se intalnesc in zona dintre stani ( care este teren intravilan cu destinatia curti constructii si PUZ aprobat de primarie pentru case de vacanta si pensiuni). Va puteti imagina ce se intampla in jur de 30-40 de caini care isi disputa un teritoriu. Acestia ajung efectiv sa se manance intre ei, in zona gasindu-se resturi de caini din luptele anterioare.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!