A început cea de a treia campanie pentru sterilizarea gratuită a câinilor din Florești, susținută de Primărie

A început cea de a treia campanie pentru sterilizarea gratuită a câinilor din Florești, susținută de Primărie

 

O nouă campaniei pentru microciparea și sterilicarea câinilor cu stăpân a fost demarată în comuna Florești. Campaniei este susținută de Primăriei iar propritarii pot să își sterilizeze gratuit animalele până la finalul anului.
„Microciparea este obligatorie conform legii, iar finantarea acestor campanii de Primăria Florești face parte din angajamentul nostru de a promova o comunitate responsabilă și iubitoare de animale. Aceste campanii pe care le susținem au menirea de a reduce intr-o maniera umana numarul câinilor comunitari si a proteja astfel populația Floreștiului de situații neplăcute. Pe lângă sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân, campania, aflată la a treia ediție, implică  înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) și microciparea animalelor de companie”, a informat primarul Bogdan Pivariu.
Campania se derulează în perioada Septembrie – Decembrie 2023, pe bază de programare (între 10:00 – 16:00, Telefon: 0264-282 071) la Cabinet Sirius Animal Vet (Str. Cetății, Nr. 58).
Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere, fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: [email protected], împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui”, mai informează oficialul administrației din Florești.
sursă foto cover: www.stopabandonului.ro

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!