A șasea ediție a Cupei Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură are loc peste două săptămâni la Cluj

A șasea ediție a Cupei Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură are loc peste două săptămâni la Cluj

 

A șasea ediție a Cupei Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură are loc peste două săptămâni la Cluj.

Mai exact competiția e programată în 10 februarie și se constituie ca etapă a Cupei României la Schi Alpinism Individual desfășurată sub egida Federației Române de Alpinism și Escaladă. Competiția are două secțiuni – de schi alpinism, dedicată sportivilor de performanță și persoanelor cu experiență – are o lungime de aproximativ 20 km, cu o diferență pozitivă de nivel de aproximativ 1.700 de metri – și secțiunea scurtă, de schi de tură, pentru amatori și începători – cu o lungime de aproximativ 9 kilometri și o diferență  de nivel pozitivă de aproximativ 850 de metri. ”Cupa este deschisă atât sportivilor de performanță, cât și amatorilor și începătorilor, de la under 16 la Master 50+, cupa se adresează tuturor nivelurilor de vârstă. Sunt deja anunțați ca participanți la secțiunea de schi alpinism membri lotului Echipei naționale de schi alpinism a României”, transmit organizatorii. Ca o noutate, ediția din acest an va aduce implementarea tuturor standardelor internaționale corespunzătoare acestor tipuri de competiții, inclusiv în ceea ce privește marcarea traseelor, delimitarea zonelor de tranziții și sistemul de penalizări.
Cupa Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură este organizată de asociația Salvamont Vlădeasa, Serviciul Public Județean de Salvamont-Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Săcuieu. Înscrierile sunt deschise până luni 5 februarie la ora 23 și costă online 150 de lei și la fața locului 200 de lei.

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!