Bărbat acuzat de viol lăsat liber după ce judecătorul ar fi întârziat la muncă

Bărbat acuzat de viol lăsat liber după ce judecătorul ar fi întârziat la muncă

 

Un bărbat de 44 de ani din comuna Cășeiu este căutat de polițişti după ce a dispărut din fața Judecătoriei Dej. Bărbatul avea mandat de arestare pentru 24 de ore, fiind acuzat de viol, dar judecătorul ar fi întârziat la serviciu, iar Poliţia a fost nevoită să-i dea drumul întrucât mandatul expirase scrie someşeanul.ro.

Bărbatul fusese arestat fiind acuzat că a violat o fată de 17 ani din Cășeiu, însă a dispărut înainte ca judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej să admită propunerea de arestare preventivă.  Ieri (miercuri) dimineață violatorul a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi (joi) să fie prezentat în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Mandatul de reținere, cel de 24 de ore, a expirat însă la ora 13, dar la Judecătoria Dej… PAUZĂ! Judecătorul de drepturi și libertăți nu venise încă la muncă, deși instanța era anunțată încă de ieri despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13, când expira reținerea, mai scrie sursa citată.

Polițiștii nu au avut astfel ce face decât să-l lase liber pe inculpat, acesta părăsind imediat clădirea, deși trebuia să fie dus după gratii. Abia după-amiază, când a binevoit să apară la muncă, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă, dar acesta era deja plecat de ore bune.

Mai multe pe Someseanul.ro

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!