Bradul Untold, cel mai licitat brad la festivalul caritabil al anului, patronat de Fundația Salvați Copiii

Bradul Untold, cel mai licitat brad la festivalul caritabil al anului, patronat de Fundația Salvați Copiii

 

Bradul de Crăciun gândit de designerii Untold a fost cel mai licitat în cadrul Târgului caritabil de Crăciun organizazat de Fundația Salvați Copii. Botezat “METAMORPHOSIS”, bradul a strâns 140.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru educația copiilor vulnerabili, potrivit organizatorilor Untold, festival care participă la eveniment pentru al treilea an consecutiv.

 

“Pentru Untold a devenit o tradiție să susțină organizația „Salvați Copiii” acum, de Crăciun, și pare că a devenit și o tradiție în a avea cel mai râvnit și cel mai licitat brad de sărbători, pentru al doilea an consecutiv. Pentru acest lucru le mulțumim partenerilor Kaufland, dar și prietenilor de la Catena, care au contribuit în a oferi șansa la educație copiilor defavorizați.  La gala care a avut loc la Muzeul Național de Artă al României, eveniment organizat de Salvați Copiii România, bradul realizat de echipa de creație a festivalului Untold a fost licitat cu suma record de 140.000 de euro, de către unul dintre principalii parteneri ai festivalului, Kaufland România și de cel mai mare lanț de farmacii din România, Catena”, a menționat Edy Chereji, cofondator Untold Universe.

Considerat evenimentul caritabil al anului, Festivalul Brazilor de Crăciun, ajuns la cea de-a 23-a ediție, a prezentat concepte unice, fiecare creație expusă a spus o poveste. La gală au fost expuși 22 de brazi concepuţi şi donaţi de designeri şi artişti celebri din România, care au fost licitaţi cu sume cuprinse între 10.000 şi 140.000 de euro de companii care şi-au asumat rolul de actori majori ai responsabilităţii sociale și care s-au alăturat misiunii ca educația să fie, în mod real, un drept al tuturor copiilor. În cadrul evenimentului de anul acesta a fost strânsă suma de peste 1 milion de euro.

„Dincolo de reușita imensă a acestei ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun, cea mai importantă resursă, care poate apoi sta la temelia unor reforme sociale reale, este solidaritatea cu copiii cei mai vulnerabili, care au nevoie de sprijin pentru a merge la școală. Suntem cu adevărat privilegiați pentru că am reușit să punem în mișcare acest mecanism al generozității, la care Untold pune umărul, deja de trei ani, cu multă dedicare și cu o creativitate formidabilă, care, iată, a făcut ca bradul unicat creat de Untold să fie lider al licitației caritabile, pentru al doilea an consecutiv. Suntem recunoscători și sperăm să facem echipă în continuare, pentru cauza copiilor de educația cărora depinde bunul mers al întregii societăți. Binele chiar are această calitate, de a ne transforma pe toți în mai bine.”, a arătat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

POVESTEA BRADULUI „METAMORPHOSIS”

„Povestea bradului Metamorphosis este una plină de sensibilitate, caldură și emoție. An de an, Crăciunul pare că întoarce o oglindă magică înspre fiecare dintre noi, iar adevărata magie constă în faptul că această oglindă pare că ne conectează cu cei din jur. Bradul Untold, “Metamorphosis”, spune povestea renașterii acestor conexiuni dintre oameni, protejate, ca prin magie, de aripa unui Phoenix. O întoarcere la noi, la noi începuturi, la echilibru, o aducere aminte că aceste conexiuni, aprind spiritul Crăciunului. E un dar special, care deschide poarta spre o călătorie minunată”,  a arătat echipa de creație a festivalului Untold.

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!