Festivalul Ligts On se instalează în Cluj-Napoca/Prima instalație s-a aprins deja în oraș pe podul Elisabeta

Festivalul Ligts On se instalează în Cluj-Napoca/Prima instalație s-a aprins deja în oraș pe podul Elisabeta

 

O primă instalație care anunță ediția cu numărul 6 a festivalului Ligts On a fost aprinsă în Cluj-Napoca. Fondatorul festivalului a arătat că este vorba despre mesajul luminos „TE AȘTEPT”, un răspuns la instațiile deja montate în Timișoarea („ȘI MIE”) și Köln, Germania, unde e aprins mesajul „MI-E DOR DE TINE”.
„TE AȘTEPT” e prima dintre instalațiile care s-au aprins la Cluj ca parte a ediției Lights On cu numărul 6, susținut financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.
„Köln este casa instalației «MI-E DOR DE TINE» pentru aproximativ 2 luni de zile. Instalația a fost expusă pe fațada muzeului care primește peste 600.000 de vizite anual. O mică parte din România e acolo, în acea parte a Germaniei, în care am reușit să ducem un simbol care unește. De la cei care lucrează în abatoare până la doctori renumiți în economie, de la fondatori de companii în IT și până la șoferi care cunosc drumurile Europei ca pe propriile mâini, există un mic loc în Cologne pe care toți îl pot recunoaște ca o legătură directă cu acasă. De fiecare dată când „MI-E DOR DE TINE” se aprinde undeva pe glob, acasă, în două orașe românești se aprins alte două instalații, reprezentând răspunsurile firești și logice, „ȘI MIE” și „TE AȘTEPT”. În 2023, „ȘI MIE” s-a aprins în luna octombrie pe Podul de fier din cartierul timișorean Iosefin în cadrul Lights On – The Night-Art Festival, în vreme ce „TE AȘTEPT” s-a aprins în acest weekend în Cluj-Napoca”, au arătat oficialii festivalului Ligth On.
Foto: Böjte Zalan

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!