Floreștenii lăsați fără curent electric, timp de 3 zile, înainte de Crăciun

Floreștenii lăsați fără curent electric, timp de 3 zile, înainte de Crăciun

 

Fără să avertizeze în prealabil, Distribuție Energie Electrică Transilvania-Nord întrerupe energia electrică pe parcursul a trei zile, ore în șir, fiind afectați locuitorii de pe mai multe străzi din localitatea Florești. Pana de curent vine inclusiv cu sistarea rețelei de internet și cu oprirea apei.

În seara zilei de luni, 18.12, timp de mai multe ore energia a fost oprită în zonele străzilor Tăuțiului și Sub Cetate. Situația a continuat pe parcursul zilei de marți, 19.12, mai precis cu începere de la ora 10.00 și până la 15.00.

Asociațiile de locatari au anunțat de abia astăzi, 19.12, că pana de curent va continua și în data de 20.12, și că va duce duce inclusiv la sistarea apei, în intervalul orelor 09.00-17.00.

Distribuție Energie Electrică Transilvania-Nord face lucrări la liniile de alimentare în Florești chiar înainte de Crăciun și nici nu catadicsește să avertizeze populația în prealabil. De altfel, penele de curent și întreruperile de apă sunt frecvente în această comună, an de an, fără ca cineva să deconteze pentru eventualele prejudicii aduse locuitorilor și operatorilor economici afectați.

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!