Polițiști locali clujeni, sancționați pentru abateri disciplinare

Polițiști locali clujeni, sancționați pentru abateri disciplinare

 

Mai mulți polițiști locali clujeni au fost trimiși anul trecut în fața Comisiei de Disciplină pentru diverse abateri, relatează ziarulfăclia.ro Potrivit datelor prezentate de Primăria Cluj-Napoca, în urma anchetei disciplinare, șase dintre aceștia au fost sancționați ca urmare a deficiențelor constatate.

„Disciplina în cadrul Direcției Generale Poliția Locală este factorul de bază în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse. În perioada analizață la nivelul Direcției Generale Politia Locală, au fost trimiși în fata Comisiei de Disciplină, cercetați, sancționați un număr de 6 polițiști locali pentru abateri de la disciplina muncii”, arată Primăria Cluj-Napoca.

În anul 2020, în cadrul Comisiei de disciplină a Municipiului Cluj-Napoca au fost cercetaţi disciplinar 10 poliţişti locali, iar în anul 2021 au fost cercetaţi disciplinar 6 poliţişti locali. Poliţiștii locali au fost sancţionaţi de către Comisia de disciplină pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu prevăzute în fişa postului şi în procedurile operaţionale de la nivelul serviciilor, abateri de la codul de conduită şi de la regulatnentul intern al salariaţilor Primăriei municipiului Cluj-Napoca şi pentru îndeplinirea defectuoasă/încălcarea atribuţillor de serviciu.

Sancţiunile aplicate au fost mustrarea scrisă şi diminuarea drepturilor salariale cu 5-10% pe o perioadă de până la 3 luni.

Citește mai multe pe ziarulfăclia.ro

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!