Protecția Consumatorului a descins la Selgros în Cluj, a dat amenzi de zeci de mii de lei

Protecția Consumatorului a descins la Selgros în Cluj, a dat amenzi de zeci de mii de lei

 

Protecția Consumatorului a descins la Selgros în Cluj, a dat amenzi de zeci de mii de lei.

Controlul a avut loc în 29 ianuarie. A fost verificată locația din Cluj-Napoca a Selgros Cash&Carry SRL, iar în urma neregulilor constatate, comisarii CJPC Cluj au aplicat patru amenzi contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei. Totodată a fost dispusă oprirea definitivă de la comercializare a mai multe produse neconforme, în valoare de peste 2.000 lei.

CJPC Cluj arată că lal control comisarii au găsit folosirea unor vitrine frigorifice neigienizate, cu corpuri străine, legume fructe depreciate, cu modificări ale consistenței și culorii, neîncadrarea în cantitatea netă declarată, produse cu ambalaje deteriorate sau ouă cu excremente în exces, sparte ori crăpate, produse cu modificări organoleptice, produse cu arsuri de congelare în exces, grilaj ruginit în zona de comercializare al oțeturilor sau certificate de garanție emise în baza unui act normativ abrogat.

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!