Sprijin lunar de 600 de lei pentru copiii cu dizabilități din Cluj-Napoca

Sprijin lunar de 600 de lei pentru copiii cu dizabilități din Cluj-Napoca

 

Aproape 1000 de copiii cu dizabilităţi  din evidențele Direcției de Asistență Socială Cluj-Napoca urmează să primească un sprijin financiar  lunar în valoare de 600 lei de la Primăria Cluj-Napoca. Părinții pot depune cereri începând din 26 martie pentru acordarea banilor, după ce consilierii locali au aprobat proiectul. Bugetul pentru anul acesta este estimat la 1 milion de euro, după cum au arătat oficialii Primăriei.

Primăria Cluj-Napoca va acorda, începând cu luna aprilie, familiilor care au copii cu o anumită formă de dizabilitate, un sprijin financiar lunar în valoare de 600 de lei. Cererile pot fi depuse începând de astăzi prin formularul de pe site-ul primăriei (AICI). Documentele pot fi depuse la orice primărie de cartier sau la sediul Direcției de Asistență Socială.

Cei care vor depune cereri în luna martier, vor primi ajutorul bănesc începând cu luna aprilie. Familiile care au deja copii înregistrați în evidențele Direcției de Asistență Socială la această categorie nu mai trebuie să depună alte documente, ci doar cererea. Cei care depun formularul în aprilie, vor primi banii începând din mai.

La ședința Consiliul Local din 25 aprilie un consilier PSD a propus chiar suplimentarea sumei sau redistribuirea banilor gândiți pentru program în cazul în care mai rămân fonduri.

Foto: Asociatia Ajutor Maltez/colaj/E fain la Cluj – loc de joacă inclusiv Cluj-Napoca

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!