Ukiyo Coffe te întâmpină cu all day brunch, cafea și cocktailuri în Iulius Mall Cluj (P)

Ukiyo Coffe te întâmpină cu all day brunch, cafea și cocktailuri în Iulius Mall Cluj (P)

 

Clujenii care iubesc cultura japoneză au parte de o nouă locație ce împrumută din stilul de viață și cultura urbană din țara Soarelui Răsare. La Ukiyo Coffe din Iulius Mall Cluj găsești all day brunch, cafea de specialitate și cocktailbar, dar este și locul potrivit unde te poți bucura de micile plăceri detașat de problemele de zi cu zi. Completarea vine de la decorul ce îmbină armonios elemente din tradiția japoneză (lemn și piatră) cu liniile minimaliste și moderne.

Ukiyo Coffe este cea mai nouă cafenea din Iulius Mall Cluj și este îndemnul potrivit pentru o pauză și pentru momentele în care te bucuri de prezent. Situată la etajul 1, noua locație are la bază filosofia din spatele cuvâtului „ukiyo”, care reprezintă în cultura japoneză un concept de detașare de viața de zi cu zi și concentrare asupra trăirilor bazate pe micile plăceri. Meniul cuprinde preparate ready to eat bites, precum: cookies, banana bread, carrot bread, croisante artizanale cu ciocolată, fistic, mascarpone și zmeură, focaccia artizanală, diverse focaccia sandwich, dar și meniu à la carte. De asemenea, cafeaua de specialitate este prăjită în prăjitoria proprie din Cluj-Napoca și se transformă în specialități, ce îți asigură energia pentru întreaga zi, dar nu lipsesc nici cocktailurile și drink refreshers.

Ingredientele sunt de producție artizanală și de specialitate, iar meniul și întreg conceptul este bazat pe câteva principii care includ grija pentru natură, sustenabilitate și susținerea afacerilor locale.

Mai mult decât atât, simplitatea este cuvântul care definește Ukiyo Coffe, fiind un loc al cărui design este bazat pe doar două elemente naturale (piatră și lemn) și este folosită culoarea bej, astfel încât accentul să cadă pe confortul clienților. Ukiyo Coffe din Iulius Mall Cluj: simplu de înțeles, simplu de gustat, simplu de atins, simplu de simțit!

Acest text are caracter PUBLICITAR

 

​ 

Stire preluata de pe site-ul www.actualdecluj.ro  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!