A fost semnat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în Mediaș, Agnita și Dumbrăveni

Miercuri, 3 Iunie, au fost semnat documentele pentru implementarea „Proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu“, cofinanțat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare, 2014 – 2020, de catre Ministrul Fondurilor Europene, dl Marcel Boloș, directorul general din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, dl. Cristian Mărișteanu, din partea administratiei locale primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, iar din partea societății Apa Târnavei Mari SA de catre directorul general al acesteia.

La eveniment au mai participat viceprim-ministrul României, dna Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Sibiu, dna Daniela Cîmpean, prefectul județului Sibiu, dl. Mircea Crețu, primari din zona de Nord a județului, precum și alți reprezentanți ai instituțiilor județene.

Proiectul, în valoare totală de aproximativ 122 milioane de euro, fără TVA va fi implementat, de catre SC Apa Tarnavei Mari SA, in 18 Unități Administrativ Teritoriale (UAT-uri) din județul Sibiu )Mediaș, Târnava, Copşa Mică, Axente Sever, Valea Viilor, Dârlos, Blăjel, Brateiu, Șeica Mare, Biertan, Aţel, Dumbrăveni, Hoghilag, Alma, Arpașu de Jos, Agnita, Bârghiș, Alţâna) si va viza investitiile in sistemele de apa si canalizare din partea de Nord a judetului Sibiu.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
1Shares
error: Continut protejat !!