Ședință extraordinară

Ședință extraordinară

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă extraordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință în data de 14 noiembrie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Timiș cu Comuna Moșnița Nouă în vederea realizării proiectului: „Județul în Miniatură – Parc Tematic în Moșnița Nouă”, finanțat prin mecanismul de „bugetare participativă”, organizat de Consiliul Județean Timiș în anul 2022.

Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Timiș cu Comuna Biled în vederea realizării proiectului: „Spațiu agrement rural – Păduricea din Biled”, finanțat prin mecanismul de „bugetare participativă”, organizat de Consiliul Județean Timiș în anul 2022.

Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Timiș cu Comuna Cenad în vederea realizării proiectului: „Parc tematic Lunca Mureșului – Cenad”, finanțat prin mecanismul de „bugetare participativă”, organizat de Consiliul Județean Timiș în anul 2022.

Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Timiș cu Comuna Cenad în vederea realizării proiectului: „Construcție scenă acte artistice – Cenad”, finanțat prin mecanismul de „bugetare participativă”, organizat de Consiliul Județean Timiș în anul 2022.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice și de tineret, în județul Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil, din domeniul public al Comunei Boldur, în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Coșteiu, în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării pentru proiectul: „Sprijin pentru pregătirea documentației aferente proiectului: Gestionarea eficientă a deșeurilor în Depozitul de deșeuri nepericuloase din Comuna Ghizela în vederea accelerării tranziției spre economia circulară”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului: „Înființare Centre de colectare separată prin aport voluntar în județul Timiș”.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Belinț în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Biled în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orașului Deta în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orașului Făget în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Ghiroda în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orașului Jimbolia în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Peciu Nou în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Tomnatic în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Topolovățu Mare în domeniul public al Județului Timiș.

Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Satchinez în domeniul public al Județului Timiș.

Întrebări, interpelări, informări.

The post Ședință extraordinară first appeared on Consiliul Județean Timiș.

 

​  

Informatie preluata de pe site-ul  Consiliul Județean Timiș  

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!