Unitatea de Suport Medical din Bucureștii Noi are in dotare 4 roboti

Patru roboți au fost puși la dispoziția DSU de către Bucharest Robots pe perioada Covid-19, la Unitatea de Suport Medical din Bucureștii Noi.

Departamentul pentru Situații de Urgență și Bucharest Robots – primul start-up de robotică din România au colaborat din punct de vedere tehnologic în cadrul Unității de Suport Medical din Bucureștii Noi.

Cei patru roboți puși la dispoziția DSU pe perioada Covid-19 vor avea sarcini diferite în cadrul unității medicale, precum dezinfecția, servirea mesei, instrucțiuni legate de grupuri sanitare, locul de luat masa, parola de la internet, respectiv interacțiunea cu pacienții.

Inițiativa face parte din continuarea procesului de colaborare a DSU cu societatea civilă, venind astfel în sprijinul combaterii SARS-CoV-2 in România.


În contextul epidemiei de Coronavirus din România, companiile Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Deparamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat, începând cu data de 2 aprilie a .c., organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice.

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
0Shares
error: Continut protejat !!