11 milioane de vizualizări pentru filmulețul devenit viral la Campionatul Mondial din Qatar 2022

11 milioane de vizualizări pentru filmulețul devenit viral la Campionatul Mondial din Qatar 2022

 

Arabia Saudită a luat prin surprindere marți, când s-a impus cu 2-1 în fața echipei lui Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Fanii echipei pregătite de Herve Renard au sărbătorit cum se cuvine victoria. Succesul a fost obținut cu multe sacrificii, iar bucuria a fost imensă.

Cum s-au bucurat fanii Arabiei Saudite de victoria reprezentativei țării lor

Saudiții l-au luat în râs pe celebrul Lionel Messi după eșecul Argentinei. Foarte mulți suporteri l-au ironizat pe starul Argentinei. Chiar și internauții au avut grijă să îl umilească în mediul online.

La finalul meciului cu Argentina, un reporter străin a avut marea surprinsă să fie întrerupt brusc de câțiva suporteri ai Arabiei Saudite în timpul unei transmisiuni live.

Imaginile au devenit virale

Reprezentantul mass-media s-a speriat teribil de fanii extaziați. El s-a liniștit abia în momentul în care a văzut să suporterii Arabiei Saudite care au năvălit peste el sunt liniștiți și nu recurg la acte de violență. Totuși, i-a fost luat microfonul de un fan, care a întrebat ironic ”Unde este Leo Messi?!”.

Întrebarea a fost repetată și de ceilalți suporteri aflați la fața locului. Imaginile s-au viralizat rapid.

O jurnalistă a fost jefuită

O altă jurnalistă a fost victima unui jaf la Qatar. Asemenea reporterului care a fost întrerupt de fani, ea se afla în timpul unei transmisiuni live când a fost lăsată fără actele de identitate.

Ei bine, asta este experiența mea din Qatar: pur și simplu mi-au furat portofelul când eram în direct. Sunt la secția de poliție și m-au trimis aici să reclam, pentru că ei garantează că totul este sub control și că vor găsi portofelul în care aveam documentele, banii, cardurile, ceea ce, evident, mă îngrijorează cel mai mult.”, a povestit Dominique Metzger, conform Marca.

Messi și-a atras multe critici

Suporterii saudiți au avut grijă să îl umilească pe Lionel Messi după victoria reprezentativei țării lor în fața Argentinei. Când au văzut rezultatul final al partidei, ei au sărit în sus de bucurie și au strigat puternic „SIUUU”, așa cum obișnuia să facă Cristiano Ronaldo de fiecare dată după ce marca câte un gol.

Internauții l-au luat și ei peste picior pe Lionel Messi după eșecul de marți de la Campionatul Mondial din Qatar.

Pentru că Di Maria este la pensie, Paredes este o glumă de jucător, iar Lessi nu-i ajunge nici la fluierul piciorului lui Maradona”, ”Campionii Mondiali își fac bagajele după 90 minute. Se mișcă repede, nu stau la discuții. Cred că se grăbesc să ajungă acasă, în Argentina, să nu piardă finala Campionatului Mondial. Din fața televizoarelor, bineînțeles!”, ”Mesaj emoțional pentru toți fanii Argentinei, și ai lui Messi! Să îi așteptați la aeroport, să le cărați bagajele că aștia nu trec de grupe.”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de interunați după după înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită.

Articolul 11 milioane de vizualizări pentru filmulețul devenit viral la Campionatul Mondial din Qatar 2022 apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!