Adi Popa spus totul despre viitorul echipei CSA Steaua. Fotbalistul s-a întâlnit cu comandantul clubului

Adi Popa spus totul despre viitorul echipei CSA Steaua. Fotbalistul s-a întâlnit cu comandantul clubului

 

Situația de la CSA Steaua este foarte incertă. ”Militarii” nu au primit dreptul de a promova nici în acest sezon, astfel că Daniel Oprița va lupta și în sezonul următor în divizia secundă.

El are însă probleme mari. Doar patru jucători de la echipă mai au contracte, iar vara aceasta se anunță a fi una tensionată.

Adrian Popa, despre viitorul lui CSA Steaua

În ultimele zile, fanii divizoonarei secunde au primit o veste dură: propunerea legislativă pentru modificarea Legii Sportului, care i-ar fi permis echipei să promoveze, a fost retrasă de inițiator.

Adrian Popa anunță că ”militarii” au decis să apeleze la ultima variantă p e care o au pentru a primi dreptul de promovare. ”Motoreta” spune că a primit asigurări din partea comandantului că echipa se va asocia cu un privat și va avea astfel dreptul de a promova.

„Ieri am discutat la club cu domnul comandant. Se aude că se lucrează, fac tot posibilul pentru a face o asociere cu un privat din punct de vedere legal. M-a asigurat că fac demersurile pentru a schimba forma juridică și pentru a avea drept de promovare în sezonul următor. Să se facă o asociație prin care să avem drept de promovare. Știu că se lucrează și au timp de două luni, până începe prima etapă din Liga 2, să facă acest lucru.

Da, eu am avut discuția și le-am spus că dacă se întâmplă asta și vom avea drept de promovare, categoric îmi voi dori să lupt. Noi și anul acesta am promovat, iar anul trecut am fi jucat barajul cu Chindia”, a spus Adi Popa, la Digisport.

Articolul Adi Popa spus totul despre viitorul echipei CSA Steaua. Fotbalistul s-a întâlnit cu comandantul clubului apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!