Adidașii de mii de euro în care s-a încălțat fiica Anamariei Prodan în podcastul impresarei: „Nu ți-e milă să mergi cu ei?”

Adidașii de mii de euro în care s-a încălțat fiica Anamariei Prodan în podcastul impresarei: „Nu ți-e milă să mergi cu ei?”

 

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica Anamariei Prodan (50 de ani) și a lui Tiberiu Dumitrescu, a stârnit controverse cu ultima apariție. Baschetbalista a etalat o pereche de adidașii de mii de euro în podcastul pe care îl moderează celebra impresară de fotbal. Mulți români muncesc luni în șir și nu câștigă atât de mulți bani cât a plătit blondina pentru perechea de încățăminte.

Sarah Dumitrescu, apariție de senzație

Sarah Dumitrescu continuă să atragă atenția asupra sa. Fiica pe care Anamaria Prodan o are din relația cu Tiberiu Dumitrescu a fost invitată în podcastul pe care impresara l-a lansat luna trecută și a făcut mai multe dezvăluiri interesante.

Tânăra în vârstă de 23 de ani și-a pus sufletul pe tavă și a răspuns sincer la toate întrebările Anamariei Prodan. Baschetbalista legitimată la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe a spus, printre altele, că nu a fost ușor să fie fiica femeii de afaceri.

A fost și este foarte greu să fiu fiica ta.”, a declarat Sarah Dumitrecu.

”Îmi era frică să nu-i stric”

Foarte mulți dintre cei care au urmărit episodul în care apare Sarah Dumitrescu au observat că sportiva a apărut cu o pereche de adidași cu totul deosebiți. Ei bine, încălțămintea costă câteva mii de euro. Baschetbalista a avut însă de mică lucruri scumpe, dar, chiar și așa, Anamaria Prodan a învățat-o valoarea banului.

Îmi aduc aminte că îmi trimiteai câte două sau trei sute de dolari și mereu rămâneam în plus că aveam toate hainele asigurate de la club. Și îmi mai aduc aminte că mi-ai trimis odată, în clasa a 12-a, 300 de dolari să îmi cumpăr niște adidași care erau nebunie pe atunci. Mi-am comandat, dar îmi capul meu îmi ziceam că mă doare inima, mama. Cum să dau trei sute de dolari pe o pereche de adidași și îmi spuneai: ”Hai, mami, ia-ți-i, ia-ți-i” și i-am comandat și au venit acolo. I-am purtat în fiecare zi și îmi era frică să nu-i stric, că erau 300 de dolari.”, a mai spus fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan.

Articolul Adidașii de mii de euro în care s-a încălțat fiica Anamariei Prodan în podcastul impresarei: „Nu ți-e milă să mergi cu ei?” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!