Adrian Petre a fost dat afară de la echipa de pe locul 12 din Grecia după doar 5 luni

Adrian Petre a fost dat afară de la echipa de pe locul 12 din Grecia după doar 5 luni

 

Plecat în vara anului trecut de la Farul, Adrian Petre a semnat cu formația Levadiakos. Evoluțiile atacantului român au fost modeste și a prins foarte rar prima echipă. Astfel, după doar 5 luni clubul elen a anunțat despărțirea de fotbalistul român.

Adrian Petre s-a despărțit de Levadiakos după doar 5 luni

În sezonul trecut Adrian Petre (24 de ani) a avut evoluții bune la Farul, reușind să marcheze 9 goluri în 34 de meciuri. În vară el s-a despărțit însă de formația constănțeană și a semnat cu Levadiakos, echipă care joacă în prima ligă a Greciei.

Petre a avut însă prestații dezamăgitoare la formația elenă. El a evoluat în doar 6 partide în acest sezon, nereușind să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Ultimul meci în care românul a evoluat pentru Levadiakos a fost cel cu Ofi Creta, din 14 noiembrie 2022. De atunci Petre nu a mai bifat niciun minut la echipa elenă.

În aceste condiții, șefii lui Levadiakos au hotărât să se despartă de Adrian Petre după doar 5 luni de la sosirea acestuia în Grecia. Anunțul a fost făcut de clubul elen prin intermediul rețelelor de socializare.

Levadiakos anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu fotbalistul Adrian Petre. Îi dorim sănătate și succes în carieră”, au anunțat cei de la Levadiakos.

Pentru Adrian Petre, Levadiakos a reprezentat a treia experiență fotbalistică în afara României. Atacantul a mai jucat la Esbjerg, în Danemarca, și Cosenza, în Italia.

Cota de piață a lui Adrian Petre s-a prăbușit

În momentul transferului la Levadiakos, Adrian Petre era cotat la 800.000 de euro potrivit celor de la  Transfermarkt. Însă, din cauza faptului că nu a jucat prea mult, dar și a evoluțiilor modeste, site-ul de specialitate i-a actualizat cota de piață și acum a ajuns să fie evaluat la 500.000 de euro.

Obiective mărețe la semnarea contractului cu Levadiakos

După ce Adrian Petre a semnat contractul cu Levadiakos, impresarul său dezvăluia care sunt obiectivele imediate. Mai exact, acesta spera ca Petre să devină unul dintre atacanții de top din campionatul Greciei.

Primul obiectiv al acestui transfer este acela de a deveni unul din atacanții importanți din Superliga Greciei. Mult succes, Adi!”, scria impresarul lui Adrian Petre, în momentul mutării, pe rețelele de socializare.

Adrin Petre, evoluții excelente la Farul

Evoluțiile lui Adrian Petre la Farul au fost foarte bune în sezonul trecut, iar atacantul spera să-și poată relansa cariera.

Am început cu dreptul acest sezon și sper să fie mai bun decât cel dinainte. Din moment ce sunt încrezător și îmi văd de treabă, vin și rezultatele. Eu zic că va fi din ce în ce mai bine, muncind zi de zi”, spunea Adi Petre după ”dubla” cu Mioveni, reușită în tricoul celor de la Farul.

Articolul Adrian Petre a fost dat afară de la echipa de pe locul 12 din Grecia după doar 5 luni apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!