Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței!

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței!

 

Astăzi, de la ora 18:00, Franța și Danemarca se întâlnesc în runda a doua de partide din cadrul grupei D la World Cup Qatar 2022. Iar Mozzart Bet ți-a pregătit, ca în fiecare zi, cea mai mare cotă din lume! Victoria trupei lui Deschamps a primit din partea bookmakerilor pe mozzartbet.ro o cotă pe care nu ai cum să o ratezi, unică în lume!, dacă ești convins că Mbappe va ieși victorios astăzi. Nu uita, aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței! Iar noi ți-am pregătit 4 argumente puternice pentru care să intri pe mozzartbet.ro și să mizezi pe 1 solist.

Doar prin oferta Mozzart Bet, varianta în care francezii obțin astăzi 3 puncte are cota 1,92! Adică, dacă joci doar acest meci pe bilet, aproape îți dublezi banii! Iar dacă alegi să combini Franța-Danemarca, optând și pentru alte pronosticuri, îți poți configura un bilet cu o cotă mai mare, aproape dublată de super oferta de pe mozzartbet.ro!

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței!

Franța – Danemarca poate părea o partidă echilibrată, dar e și meciul de nivel maxim al zilei la Cupa Mondială Qatar 2022. Două reprezentative europene cu așteptări mari, cu francezii considerați printre favoriți chiar la cucerirea trofeului, iar danezii într-o perioadă foarte bună la nivel de reprezentativă și cu rezultate de excepție în ultimul an. Se anunță spectacol total și o confruntare care, dincolo de statutul de cap de afiș al zilei la Mondial, va aduce în față jucători de top ai fotbalului de nivel maxim.

Ca să profiți de cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței intră AICI!

Franța s-a impus cu 4-1 după o prestație foarte convingătoare în fața Australiei, la meciul ei de debut în turneu, în vreme ce Danemarca a remizat, 0-0, cu Tunisia în primul său meci din grupă. Nordicii nu au etalat un joc pe măsura așteptărilor, ba chiar în multe momente ale jocului s-au aflat sub nivelul echipei naționale africane. De partea cealaltă, spectacol francez! Și o forță de revenire incontestabilă, dacă ne amintim că australienii au deschis scorul.

4 motive pentru victoria Franței

Doar Lucas Hernandez absentează față de partida de debut pentru francezi, în vreme ce Varane ar putea reveni în primul 11. Girou a marcat de două ori cu Australia și e în formă maximă, unde mai pui că Mbappe e lângă el, iar Dembele, Griezmann ori Kinsley Coman abia așteaptă să marcheze primul lor gol în turneu! Un lot cu valori uriașe, stil ofensiv și forță de joc prin care poate învinge aproape orice adversar.
Danemarca a învins Franța de două ori în ultimele dueluri din Liga Națiunilor, 2-1 la Paris și 2-0 pe teren propriu. E o revanșă clară pe care naționala lui Deschamps trebuie să-și o ia, în urma pățaniilor recente, și ce context mai bun decât acum, la Cupa Mondială, unde pot demonstra că au fost doar două accidente într-o competiție cu importanță mai mică.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de cea mai mare cotă din lume la Franța – Danemarca!

Locurile 1-2 din această grupă vor întâlni locurile 1-2 din grupa C, cu Argentina, Mexic, Polonia și Arabia Saudită. După remiza dintre Mexic și Polonia, dar mai ales după succesul uluitor al saudiților cu Messi & co, situația e imprevizibilă în grupa aceasta. Franța are nevoie să obțină azi victoria pentru a-și calcula în liniște pașii pentru potențialul adversar dincolo de grupe. Și ca să poată gestiona, eventual, pentru ultima partidă din grupă, dacă locul 1 sau 2 îi este convenabil.
Delaney este incert la danezi, iar potențiala absență a mijlocașulu de la Sevilla poate conta foarte mult în economia partidei. În sistemul 3-5-2 cu Tunisia, Delaney a avut un rol esențial în linia mediană și a blocat toate atacurile tunisiene pe acest ax central. Fără Delaney, sau cu el prezent însă nu la 100% capacitate, vikingii vor fi mult slăbiți în fața Franței.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței!

 

 

 

Articolul Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței! apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!