Andrei Nicolescu, reacție devastatoare după ce a văzut comunicatul lui Vassaras: „Nu se poate să-și ceară scuze pentru anumite echipe! Merita și Dinamo un răspuns!”. Exclusiv

Andrei Nicolescu, reacție devastatoare după ce a văzut comunicatul lui Vassaras: „Nu se poate să-și ceară scuze pentru anumite echipe! Merita și Dinamo un răspuns!”. Exclusiv

 

Andrei Nicolescu a avut o reacție devastatoare după ce a văzut comunicatul lui Vassaras.

Luni, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a emis un comunicat prin care și-a prezentat scuzele, pentru CFR Cluj, după ce formația ardeleană a încasat un gol dintr-o poziție de ofsaid, nesemnalizată de VAR, în înfrângerea cu Sepsi, 1-2.

Andrei Nicolescu, reacție devastatoare după ce a văzut comunicatul lui Vassaras

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a avut un discurs virulent la adresa lui Vassaras, considerând că și Dinamo ar fi meritat un comunicat în care să primească explicații pentru mai multe greșeli de arbitraj comise împotriva sa.

Totodată, oficialul din „Ștefan cel Mare” a comentat victoria extrem de importantă obținută de Dinamo, luni, în fața celor de la FC Botoșani, 2-0, în etapa a 20-a din Superliga.

„E un mic pas spre normalitate, dar trebuie să continuăm și să devenim din ce în ce mai buni zi de zi. A fost un meci cu o încărcătură psihică mare. N-a fost un meci extraordinar, din punct de vedere al frumuseții fotbalului practicat. Ca rezultat, este un rezultat care ne ridică moralul. Numai că nu va însemna nimic, trebuie să câștigăm meciuri în continuare.

Dennis Politic a demonstrat că are calități de execuție și cred că va crește în următoarea perioadă.

Suntem într-o zonă în care trebuie să stăm uniți, să muncim în fiecare zi și să revenim cât de cât în zona de normalitate. E o victorie care înseamnă pentru moral mai mult, decât pentru clasament sau pentru situația noastră. Nu ne ajută, dacă nu continuăm să urcăm.

A fost un meci tensionat, foarte fizic. Din păcate, în continuare suntem tratați de către arbitri la «și alții». Fazele noastre sunt apreciate cu foarte multă lejeritate. Este un nou semnal de alarmă chestia asta că încă nu suntem apreciați ca toți ceilalți participanți la competiție, ceea ce nu poate decât să ne supere, pentru că nu se poate ca tratamentul să fie diferențiat pe echipe. Nu se poate ca domnul Vassaras să iasă pentru anumite echipe și să răspundă, să își ceară scuze. Și pe alte echipe să le ignore total. Nu e normal ca un astfel de tratament să se întâmple într-o competiție în care toate competitoarele au aceleași drepturi. Merita și Dinamo un răspuns.

La meciul de aseară a fost penalty clar în minutul 14, mai clar decât cel pe care l-am primit la Oradea împotriva noastră, în minutul 95. Suntem tratați la «și alții». Nu aștept nicio scuză, aștept să fim tratați în mod egal cu ceilalți participanți la competiție. Încerc, în continuare, să trag semnale de alarmă”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Articolul Andrei Nicolescu, reacție devastatoare după ce a văzut comunicatul lui Vassaras: „Nu se poate să-și ceară scuze pentru anumite echipe! Merita și Dinamo un răspuns!”. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!