Atac crunt după ce Dinamo a intrat în criză: „Conducătorii? Niște ageamii! Burcă ne prostește în față. Să plece toți dacă retrogradăm”. Atac dezlănțuit al lui Vaișcovici. Exclusiv

Atac crunt după ce Dinamo a intrat în criză: „Conducătorii? Niște ageamii! Burcă ne prostește în față. Să plece toți dacă retrogradăm”. Atac dezlănțuit al lui Vaișcovici. Exclusiv

 

Claudiu Vaișcovici, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a lansat un atac dur la adresa celor care reprezintă în aceste momente echipa din Ștefan cel Mare.

Situația este una tensionată în aceste momente la gruparea din capitală, aceasta fiind fără succes în ultimele 10 partide oficiale.

Vaișcovici, dezamăgit de conducere

Dinamo București, una dintre cele mai titrate formații din fotbalulul românesc, trece prin niște momente cumplite. ”Câinii” nu mai reușesc să bată pe nimeni pe plan intern de mai bine de trei luni, astfel că sunt penultimii în campionat, iar în Cupa României sunt la un pas de a fi eliminați.

Această criză de rezultate nu poate fi acceptată de Claudiu Vaișcovici, unul dintre cei mai buni atacanți din istoria clubului. Fostul jucător consideră că principalii vinovați pentru forma de moment sunt actualii conducători, însă nici antrenorul Ovidiu Burcă nu a scăpat de critici. Deși consideră că nu are pe mână un lot foarte puternic, Vaișcovici îl taxează pe tehnician pentru discursurile pe care le afișează în spațiul public.

”La începutul campionatului, nici Burcă nu știa ce echipă să alcătuiască. Până și-a dat seama și a acumulat niște puncte, a trecut ceva. Îngrijorător e că am pierdut la scoruri mari câteva meciuri. În foarte multe nu am avut atitudine, s-au primit goluri foarte ușor. Mulți jucători nu au calitate. Dacă nu se aduc jucători, cred că din lotul actual Burcă a scos cam tot ce se poate scoate. Ori vin jucători și vedem ce poate Burcă, ori o ținem tot așa. În viață, când n-ai rezultate, ești schimbat. Nu știu cine vine în cindițiile astea la Dinamo, am auzit că Florentin Petre ar veni, am văzut că s-a autopropus Chirilă. Nu știu dacă fac față cu lotul pe care-l au. Eu nu mai am încredere în conducere. Multă vorbă, fapte zero! Impresia e că prin conducere, pe acolo, nici ei nu se prea înghit, că-și dau coate. Nu mai am încredere în nimeni, nu mai cred nimic. Burcă te prostește în față. Are niște discursuri, vorbește frumos și iar înfrângere.

Avem la conducere niște ageamii, ei nu cunosc multe din fotbal. Că dau bani, că fac, că dreg. Pot să vină și cu 10 milioane mâine, dar dacă nu știu cum să-i bage… Dacă se întâmplă din nou rușinea din 2022, când am picat, nu știu dacă Dinamo va mai reveni. Nu știu, nu cred. Dacă se întâmplă să retrogradăm, toți care sunt acolo și care conduc și iau hotărâri trebuie să plece! Toți să plece! Nu se înghesuie nimeni să vină. Toți promit și nimic!”, a spus Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate, la „Dinamo 7/9”.

Articolul Atac crunt după ce Dinamo a intrat în criză: „Conducătorii? Niște ageamii! Burcă ne prostește în față. Să plece toți dacă retrogradăm”. Atac dezlănțuit al lui Vaișcovici. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!