Burleanu, prima reacție după informația că e dorit președinte la UEFA: „Mă știți, sunt sincer”

Burleanu, prima reacție după informația că e dorit președinte la UEFA: „Mă știți, sunt sincer”

 

Președintele FRF spune că nu are idee de unde a apărut informația că ar urma să fie conducătorul opoziției în lupta pentru conducerea UEFA.

Burleanu recunoaște că îl urmărește pe Miguel Delaney, jurnalistul de la Independent care a lansat ipoteza ca el să îi ia locul lui Ceferin, dar spune că nu a discutat niciodată personal cu acesta.

”Nu știu cum a apărut această informație. Nu sunt în spatele acestui articol. Eu citesc frecvent acest autor din The Independent, dar n-am niciun contact cu el. Mă știți, în toate conferințele de presă sunt sincer și voi fi sincer. În momentul de față, nu am un plan cu privire la acest scenariu din presa internațională.

Mă bucură să văd prietenia președinților și secretarilor din federațiile europene și mondiale. Mă bucură, mai ales că sunt federații relevante la acest nivel. Din 2021 am acest statut în consiliul FIFA, statut ocupat pentru prima oară în istorie de un român. Mă bucură că sunt și cel mai tânăr membru din acest consiliu. M-aș bucura să inspire generația tânără din România. Se poate, chiar se poate să vii din România și să reușești la nivel internațional”, a spus Burleanu la conferința de presă organizată joi la Casa Fotbalului.

Președintele FRF spune că România a ajuns la un nou nivel în guvernanța sportivă datorită administrației pe care o conduce.

„De această prietenie mă bucur și la nivelul membrilor afiliați FRF, lucru demonstrat în anii 2014, 2018 și 2022, când au avut loc evenimente cu caracter electoral. Ceea ce ne-a apropiat cel mai mult, la nivel național și internațional, este faptul că împărtășim aceleași valori și principii. Cum vrem să dezvoltăm fotbalul ca sport, dar și guvernanța acestuia.

Abordarea pe care mi-am asumat-o și pe care o regăsesc și în rândul federațiilor care vorbesc frumos de România, astăzi, ca români, jucători, antrenori din Europa sau arbitri. Când conduci o Federație, trebuie să ai un rol care merge dincolo de tine la nivel personal. Tu, prin statutul pe care-l ai, împingi reputația țării și federației la un anumit nivel”, a completat Burleanu.

Articolul Burleanu, prima reacție după informația că e dorit președinte la UEFA: „Mă știți, sunt sincer” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!