Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania

Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania

 

Camelia Potec a anunțat că a fost jefuită la Barcelona. Președintele Federației Române de Natație Pantatlon Modern este fostă campioană olimpică la proba de 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Atena 2004.

Clipe de groază trăite de Camelia Potec în scurta vacanță din Spania. Fosta mare înotătoare a României a fost jefuită la Barcelona și a rămas fără o parte din bagaje. Dincolo de stresul trăit, Potec s-a bucurat că a trecut peste nefericita întâmplare. În cele din urmă, a ajuns cu bine la București.

Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă la Barcelona

„Jefuită la Barcelona”, a scris Potec pe o imagine postată pe Instagram Stories. Mașina închiriată de fosta sportivă a suferit daune serioase. Hoții au ajuns la bagaje prin lunetă, care a fost spartă.

Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania

După declarațiile date în fața polițiștilor, Potec s-a urcat în primul avion cu destinația România.

„Au distrus maşina închiriată. Sunt bine… mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi…”, a precizat fosta sportivă pe altă imagine.

Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania

„Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede!”, a adăugat ea, în momentul în care a aterizat pe pământ românesc.

Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania

Camelia Potesc s-a retras din sport în 2012, iar pe 31 octombrie a fost aleasă în funcția de președinte al FRNPM (Federația Română de Natație și Pantatlon Modern)

Aur la Campionatele Europene de la Istanbul 1999, unde a câștigat probele de 200 și 400 de metri liber.
Aur la Jocurile Olimpice Atena 2004, unde a cucerit proba de 200 metri liber.
21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice (1-0-0), trei la Mondiale (0-1-2) și 17 la Europene (4-3-10) sunt câteva dintre performanțele Cameliei Potec.

Camelia Potec: „Sunt un manager fericit!”

Camelia Potec trăiește clipe de grație la conducerea Federației de Înot. Prezența lui David Popovici în lotul României a îndreptat privirile tuturor spre mandatul fostei mari înotătoare.

„Sunt un manager de federație fericit, mândru și care-și dorește mereu mai mult. Vreau să dezvolt echipa natației românești din care fac parte cluburile afiliate, antrenorii dedicați natației, sportivii și oamenii din federație.

Nu-mi place să mă culc pe ureche, vreau să reușim să aducem mult visata medalie olimpică, o medalie pentru care muncesc, zilnic, ca manager. Chiar dacă pare că mai e puțin până la Jocurile Olimpice, de fapt, mai e mult de muncă.

Dar suntem conștienți că avem șanse reale să realizăm acest obiectiv. O medalie olimpică e visul oricărui sportiv. Am avut acest vis, am muncit pentru el și am reușit să-l realizez, alături de echipa mea.

Am atins apogeul performanței, ca sportiv. Ca manager, obiectivul meu rămâne același, dar e alt sentiment, altă stare. Cu siguranță, voi fi mândră dacă voi reuși să ating astfel de performanțe și din această postură”,
Camelia Potec, într-un interviu acordat pentru Sports Net.

Articolul Camelia Potec, jefuită la Barcelona. Clipe cumplite pentru româncă, în vacanța din Spania apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!