Cine este antrenorul român care a primit cadou o cămilă de la prințul care deținea clubul. Poveste savuroasă din Arabia Saudită

Cine este antrenorul român care a primit cadou o cămilă de la prințul care deținea clubul. Poveste savuroasă din Arabia Saudită

 

Regretatul Ilie Balaci a fost primul antrenor român căruia proprietarul clubului, din zona Golfului, i-a promis o cămilă dacă va reuși să câștige titlul. Era una de competiție, care valora peste un milion de dolari. Doar că șeicul s-a răzgândit și după succes a transformat cămila în câteva sticluțe de parfum scump. Nu așa stau lucrurile cu Ciprian Panait, un antrenor care a fost, preț de câteva ore, proprietarul unei cămile.

Ciprian Panait a primit cadou o cămilă în Arabia Saudită

Ciprian Panait are o experiență destul de bogată în țările arabe. Cel mai mult a antrenat în Arabia Saudită de unde a povestit o un moment inedit. Unul dintre prinți l-a chemat la el acasă și i-a promis că îi face un cadou. I-a sugerat să-și aleagă o cămilă.

„Au fost mulțumiți de mine, eu de ei, iar unul dintre prinți din Arabia Saudită, la un moment dat, după ce am câștigat primul titlu, mi-a spus: «Vino la mine și îți alegi ce vrei tu».

«Eu îți recomand să îți iei o cămilă». Eu am spus «nu pot», iar translatorul meu mi-a spus «știi că e afront? Ia cămila». Și am luat cămila. A fost transportată într-un camion pe autostradă”, a povestit Ciprian Panait, la sport.ro, actual lector în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Cămila nu a rămas foarte mult în proprietatea lui. S-a dus în târg și a vândut-o la un preț bun, care i-ar fi ajuns dacă ar fi vrut să-și ia o mașină scumpă.

„Era un pui de cămilă. Am lăsat-o într-un târg de cămile. Era între 60 de mii și 100 de mii de dolari. Câteva ore am deținut o cămilă!”, a mai spus Ciprian Panait.

Al Nassr (preparator fizic), FCM Bacău (preparator fizic), Al Ain (preparator fizic), Rapid U19 (antrenor), Ceahlăul (preparator fizic), Rapid (preparator fizic, interimar și director tehnic), Poli Timișoara (preparator fizic), FC Vaslui (preparator fizic), CSMS Iași (preparator fizic), Al Hilal U23 (antrenor), Al Hilal (interimar), Al Raed (antrenor), Al Batin (antrenor), Sohar (antrenor) și Al Kharaitiyat (antrenor) sunt echipele la care Ciprian Panait a fost prezent în staff-ul tehnic.

Articolul Cine este antrenorul român care a primit cadou o cămilă de la prințul care deținea clubul. Poveste savuroasă din Arabia Saudită apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!