Cum au reacționat americanii, după audierile în cazul Simonei Halep

Cum au reacționat americanii, după audierile în cazul Simonei Halep

 

Simona Halep și-a terminat audierile de la TAS. Pentru sportiva de 32 de ani urmează o perioadă de stres, în așteptarea unui verdict.

Fostul lider mondial crede că Tribunalul de la Lausanne va face dreptate în cazul ei. Speră măcar la o înjumătățire a pedepsei de patru ani primită, care ar face ca aceasta să revină în tenis, spre finalul acestui an.

Ce spun americanii, despre procesul Simonei Halep

Jurnaliștii americani de la Tennis World USA atrag atenția asupra faptului că procesul Simonei Halep ar putea dura încă câteva luni. Aceștia au explicat importanța acestui moment, spunând că este un moment decisiv pentru cariera româncei.

Ei sunt de părere că, dacă suspendarea Simonei Halep nu va fi micșorată, aceasta își va încheia cariera în tenis.

”Acum că Halep și-a prezentat cazul la TAS, ar putea dura o lună sau chiar câteva până să se ajungă la un verdict.

Pentru Halep, aceasta este destinația finală – fie va fi achitată și îi va fi permis să reia jocul, fie va fi menținută interdicția de doping de patru ani.

Având în vedere că interdicția lui Halep a început în octombrie 2022, interdicția ei de patru ani va dura până în octombrie 2026.

Dar, din moment ce Halep are 32 de ani, menținerea interdicției de patru ani ar însemna foarte probabil sfârșitul carierei”, au notat cei de la Tennis World USA.

TAS nu știe când va da decizia finală

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a anunaț că s-au terminat audierile în dosarul Simonei Halep, dar nu a anunțat când ar putea veni un verdict în acest dosar.

“Audierea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) c. Simona Halep s-a încheiat astăzi la ora 15:30 cu pledoariile finale ale părţilor, aşa cum era prevăzut.

Părţile au fost informate că, în prezent, Comisia TAS însărcinată cu acest caz va delibera şi întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunţată o dată anume în ceea ce priveşte notificarea deciziei finale”, a anunțat TAS.

Articolul Cum au reacționat americanii, după audierile în cazul Simonei Halep apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!