Dan Șucu a încremenit când i-a văzut pe fanii Rapidului! Scandal monstru la finalul meciului cu Voluntari: „Aduceți profesioniști!”. Video

Dan Șucu a încremenit când i-a văzut pe fanii Rapidului! Scandal monstru la finalul meciului cu Voluntari: „Aduceți profesioniști!”. Video

 

Dan Șucu a încremenit când i-a văzut pe fanii Rapidului! Scandal monstru la finalul meciului cu Voluntari.

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, 1-2, în etapa a 19-a din Superliga. În prezent, formația giuleșteană se află pe locul 4 în Superliga, cu 31 de puncte obținute.

Dan Șucu a încremenit când i-a văzut pe fanii Rapidului

După finalul meciului din Giulești, Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, aflat în zona VIP, a stat minute bune țintuit pe scaun, fiind asaltat cu atacuri verbale de mai mulți suporteri de la Tribuna 1. Șeful de la Rapid era vizibil deranjat de situația în care se găsea, deși încerca să mascheze acest lucru cu un zâmbet crispat.

„Aduceți profesioniști!”, a strigat unul dintre suporterii furioși, către Dan Șucu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @orangesportromania

Bocciu vine cu explicații după ce rapidiștii au fredonat imnul Voluntariului

Pe finalul partidei Rapid – FC Voluntari, 1-2, fiind nemulțumiți de scorul de pe tabela de marcaj, galeria gazdelor a început să cânte, în mod ironic, faimosul refren al imnului celor de la FC Voluntari: „Viața mea mi-o împart alături de Voluntari”.

Liviu Ungurean, cunoscut și ca „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, susține că, pentru a se „rupe” de realitatea din teren, fanii giuleșteni au început să-i cânte lui nea’ Gică, liderul galeriei Voluntariului, care, la bază, ar fi, de fapt, fanul Rapidului. Totodată, „Bocciu” spune că rapidiștii au cântat o formă schimbată a refrenului celor de la Voluntari, special pentru nea’ Gică: „Viața ta ți-o împarți alături de Voluntari”.

Totodată, Liviu Ungurean a avut un mesaj critic pentru cei care i-au blamat pe fanii Rapidului, după gestul de la meciul de aseară.

„Nea’ Gică, liderul lor de galerie, este un mare rapidist. Noi, aseară, îi cântam lui: «Viața ta ți-o împarți alături de Voluntari». A fost o caterincă de-a noastră, cum facem noi, galeria. Noi improvizăm mereu. Când e ceva greu, o trecem într-o altă direcție, să râdem, să ne simțim bine pe stadioane, nu să înjurăm jucătorii.

Am preferat să ne distrăm, să ne rupem de realitate, să mergem într-o altă parte, pentru că eram foarte supărați. Așa că i-am cântat lui nea’ Gică. Nu am cântat cum cântă ei: «Viața mea mi-o împart alături de Voluntari». Noi i-am cântat lui nea’ Gică: «Viața ta ți-o împarți alături de Voluntari». Nea’ Gică e fan Rapid declarat.

A fost o figură de stil, marca Giulești. Am văzut că am fost criticați… Păi, e ușor să stai în fotoliu și să critici. Mai greu e să vii să stai în frig și să vezi meciul. Așa, din fotolii, toți vorbesc.

Nu vreau să vorbesc deloc despre echipă. Să vorbească oamenii care sunt autorizați să vorbească. Nu am crezut niciodată în titlu, eu cred în Rapid. Noi, suporterii, credem în Rapid. Nu ne interesează titlul, cupe și așa mai departe. Noi nu suntem suporteri pentru cupe și flori”. a spus Liviu Ungurean, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Articolul Dan Șucu a încremenit când i-a văzut pe fanii Rapidului! Scandal monstru la finalul meciului cu Voluntari: „Aduceți profesioniști!”. Video apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!