Din arest, fostul sportiv Andrew Tate și-a strigat disperarea produsă de condițiile din închisoare și presupusele conspirări ale forțelor oculte

Din arest, fostul sportiv Andrew Tate și-a strigat disperarea produsă de condițiile din închisoare și presupusele conspirări ale forțelor oculte

 

Arestarea fraţilor Tate a ţinut capul de afiş în media la finalul anului trecut, cei doi foşti kickboxeri petrecând deja aproape o lună în detenţie.

După ce au ajuns în spatele gratiilor, cei doi s-au convins de condiţiile din închisorile româneşti. La fel ca orice alte persoane obişnuite cu viaţa de lux pe care o duceau departe de ochii lumii, fraţii Tate au suportat cu greu ideea lipsirii de liberate.

Dar şi a felului în care au fost trimişi într-o celulă care potrivit lor nu respectă normele europene. Andrew Tate a fost cel care şi-a asumat să descrie chinul îndurat în ultima vreme. Astfel, acesta a transmis un mesaj din detenţie pe care să îl poată citi şi cei care judecă speţa în care el şi fratele său sunt acuzaţi de proxenetism.

Nemilos cu „ţara de adopţie”

Cazul fraţilor Tate a generat dezbateri aprinse în spaţiul public, cei doi fiind puşi la zid din cauza felului în care se raportează la reprezentantele sexului furmos. Andrew Tate se consideră o victimă a ţării în care se stabilise de ceva timp, alături de fratele său, Tristan. Fostul luptător de kickboxing a dezvăluit cu lux de amănunte condiţiile pe care le suportă pe perioada reţinerii preventive.

”Primul meu mail din închisoare. Vă voi trimite zilnic lecțiile din închisoare, unde am ajuns pe nedrept. Ei încearcă să mă distrugă, m-au aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii și alte insecte sunt singurii mei prieteni pe timpul nopții. Când gardienii mă duc și mă preiau din sala de judecată, mă comport foarte respectuos. Ei încearcă să-mi otrăvească sufletul. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături.

Gardienii doar își fac treaba, au familii cărora trebuie să le pună mâncare pe masă. În perioadele grele, nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi distrugă mintea de fier cu această închisoare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei care sunt lângă mine. Nu mă pot distruge. Gardienii știu că sunt nevinovat. Știu că e nedrept. Ei știu că nu-mi voi încălca hotărârea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Tate”, sunt cuvintele fostului sportiv,  publicată pe digisport.ro.

Drum lung până la celebritate

În arest cel puţin până pe 27 februarie, fraţii Tate nu au fost bogaţi dintotdeauna. Ei au povestit ce făceau în tinereţe când banii nu se adunau în conturile lor cu nemiluita.

„Obișnuiam să conduc până la restaurantul KFC și stăteam în mașină. Așteptam ca oamenii să se așeze afară, să mănânce și să lase găleata pe masă.

Mă duceam și luam acea găleată, 3 sau 4 bucăți de pui. Obișnuiam să strâng 20, 30, 40 de bucăți de pui, apoi mă duceam acasă și înghețam puiul acela. Iar eu și Andrew îl spărgeam, îl puneam în orez și asta era masa noastră”, şi-a adus aminte Trsitan Tate.

Articolul Din arest, fostul sportiv Andrew Tate și-a strigat disperarea produsă de condițiile din închisoare și presupusele conspirări ale forțelor oculte apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!