Dorin Iacob, atac dur la Borcea și Prunea. “Să ne lase în pace. Acum au ieșit la poză”

Dorin Iacob, atac dur la Borcea și Prunea. “Să ne lase în pace. Acum au ieșit la poză”

 

Omul de afaceri, Dorin Iacob, consilierul administratorului special de la Dinamo, Vlad Iacob, a avut o reacție dură la adresa celor care au apărut alături de clubul din Ștefan cel Mare, după victoria fantastică cu FC Argeș. Cel mai vizat a fost fostul președinte și acționar, Cristi Borcea.

Dorin Iacob, reacție acidă la adresa lui Borcea. Nici Prunea nu a fost iertat

Fostul președinte al clubului a venit la meci pentru prima dată după 11 ani de zile și a și anunțat un potențial nou investitor. Iacob este de părere că afaceristul doar a căutat să își facă imagine și l-a întrebat pe acesta de ce nu a susținut clubul la greu.

Borcea trecea neobservat dacă nu îl observa presa. L-am salutat pe el, dar și pe Coni Varvara. Cu acesta am discutat a doua zi și mi-a spus „Dorine, eu am spus în glumă că vreau să investesc”. Noi mai discutasem pe acest subiect și vara trecută, când era vorba de acel proiect, cu Murad și ne spusese că nu are de gând să se bage. Mai în glumă, să nu se supere domnul Borcea, când am mers la loja lor și i-am văzut am zis ia uite, mă, l-a adus pe Coni ca să plătească loja.

Eu am făcut acel tur de forță, anul trecut, când am vrut să vorbesc direct cu unii oameni, să îi privesc în ochi. Pentru că observasem că toată lumea vroia binele lui Dinamo, dar apoi toți se urau între ei, toți se acuzau de diverse conspirații. De aceea am fost pe la domnul Badea, la Borcea, să văd și eu exact despre ce este vorba. Mai ales că mereu când vorbeam cu diverși investitori, mereu spuneau că uite ce mi-a zis Borcea, dar știi ce vrea Badea, ce datorii mai apar etc. Am discutat cu Borcea și el îmi zicea că nu mai se poate face nimic, că trebuie luat tot de la zero.

Așa că să ne lase în pace, au ieșit acum la poză. El, sau dinamovistul Prunea, care s-a trezit și el acum la realitate. Le mulțumim acum că ne-au văzut. Poate era mai bine să ne vadă înainte, sau poate nu. Noi am fost ca Prâslea, am avut țepușele astea tot timpul, să nu dormim, să nu ne amăgim, a declarat Iacob, la emisiunea Dinamo 7/9

Avertisment pentru Borcea și Badea. „Nu mai merge cu impostorii”

Dorin Iacob crede că la Dinamo s-a format o adevărată familie, între suporteri, echipă și actuala conducere, toți cei care au contribuit la renașterea clubului.

A fost o mobilizare într-o familie, asta este lecția pe care am dat-o fotbalului românesc și celorlalte fotbalului. Din momentul acesta, cine crede că poate intra într-o familie ca impostor, cine va dori să atingă această familie, va fi repede reperat. La Dinamo de acum încolo nu mai merge. Clubul s-a lăsat pe mâna unora sau altora, a ajuns doar pe mâna lor, au renăscut, au descoperit ce înseamnă să ții cu profesionalism, cu bani, cu rușini, cu umilințe. Dar a reușit să revină, lucru care se datorează tuturor, ca un trib. Nu mai poți veni peste ei, a declarat Iacob

Articolul Dorin Iacob, atac dur la Borcea și Prunea. “Să ne lase în pace. Acum au ieșit la poză” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!