Dragoș Bucur și-a „sfâșiat” colegul. Reacție dură în fața lui Măruță: „Închid discuția, nu avem ce să discutăm”! Atac dur la o vedetă din PRO TV

Dragoș Bucur și-a „sfâșiat” colegul. Reacție dură în fața lui Măruță: „Închid discuția, nu avem ce să discutăm”! Atac dur la o vedetă din PRO TV

 

Codin Maticiuc, actorul din ”Clanul”, și BRomania sunt în turneu de promovare și lansare a noului lor film, ”Miami Bici 2”. După succesul pe care l-au avut cu ”Teambuilding”, cei doi își speră să dea lovitura cu și cu ultima lor producție. Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, nu are o părere prea bună despre filmele acestora.

Dragoș Bucur, despre filmele lui BRomania și Codin Maticiuc, colegul său de la Pro TV

Filmările pentru ”Miami Bici 2”, ultima producție a lui Codin Maticiuc și BRomania, au avut loc în Statele Unite ale Americii. Cei doi au investit aproximativ 2 milioane de euro în noul lor film care, potrivit informațiilor din presă, înregistrează deja cifre impresionante.

În urmă cu câteva zile, Codin Maticiuc anunța că, în prima săptămână de la lansare, ”Miami Bici 2” a depășit performanțele înregistrate de primul ”Miami Bici” și ”Teambuilding”, cu încasări generale de un milion de euro și aproape 200.000 de spectatori.

Ce spune Bucur despre producțiile lui Maticiuc și BRomania

În timp ce mulți apreciază filmele lansate de Codin Maticiuc și Matei Dima, există și voci avizate care au contestat calitatea acestor producții. De curând, Dragoș Bucur a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul emisiunii ”Visuri la Cheie” a vorbit despre filmul ”Team Building”. Actor și producător, Bucur și-a spus opinia în ceea ce privește filmul cu pricina.

”Faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business. Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi?

Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu.  Din punct de vedere cinematografic n-am putea să-l încadrez la categoria film”, a precizat Dragoș Bucur, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Dragoș Bucur și-a „sfâșiat” colegul. Reacție dură în fața lui Măruță. Atac dur la o vedetă din PRO TV

Acum că știți ce părere are Dragoș Bucur despre producția menționată anterior, trebuie să aflați și faptul că, ”Miami Bici 2” este cel mai scump film românesc din toate timpurile. După cum vă spuneam și în rândurile de mai sus, BRomania și Codin Maticiuc au investit nu mai puțin de două milioane de euro în noul lor film, potrivit Adevărul.

Articolul Dragoș Bucur și-a „sfâșiat” colegul. Reacție dură în fața lui Măruță: „Închid discuția, nu avem ce să discutăm”! Atac dur la o vedetă din PRO TV apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!