„E bogat ca Becali, ține și cinci de Dinamo!” Mitică știe tot: cine ar fi în spatele preluării alb-roșilor

„E bogat ca Becali, ține și cinci de Dinamo!” Mitică știe tot: cine ar fi în spatele preluării alb-roșilor

 

Dumitru Dragomir (76 de ani) îl laudă pe Andrei Nicolescu, unul dintre oamenii implicați în noul proiect de la Dinamo. Totuși, fostul președinte al Ligii crede că în spatele ultimelor mutări din Ștefan cel Mare ar sta Nicolae Badea.

La vremuri noi, tot noi. Dinamo s-a vândut, iar fanii așteptă să curgă laptele și mierea în Ștefan cel Mare. Spranțele inițiale se dovedesc însă pripite. Se pare că noii patroni nu vor să arunce cu bani. Mai mult, oficialii lui Dinamo ar fi apelat tot la înțelegerea jucătorilor. Le cer răbdare, pentru a putea obține licența. În caz contrar, Dinamo riscă falimentul.

Dumitru Dragomir crede că Nicolae Badea ar fi în spatele nolului proiect de la Dinamo

Așadar, s-a schimbat schimbarea. Dinamo va fi ținută în spate tot de suporteri. Și de câteva promisiuni. Cristi Borcea anunță că duce dorul vremurilor de altădată, iar Ionuț Negoiță a intrat puternic pe turnantă. Totuși, Dumitru Dragomir crede că „creierul” din spatele noilor mutări este nimeni altul decât Nicolae Badea.

„Pe unul dintre ei îl știu, pe Nicolescu, este prieten cu Bogdan, cu fiul meu. Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes.

Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

(n.r. Andrei Nicolescu) Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor. La el și la Ciubotă că pe Mincu e greu să-l ia cineva de la Ligă”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Mitică Dragomir: „Badea are bani să țină și cinci de Dinamo”

„M-aș hazarda să vorbesc despre Eugen Voicu, un om pe care nu l-am cunoscut. Vorbesc despre Nicolae Badea care are bani să țină cinci Dinamo. Și Negoiță să țină trei Dinamo dacă ar intra ei doi.

Dacă ar intra ei doi și să atragă și pe Borcea și Nețoiu ar fi ceva de pomina lumii. S-ar bate cu Gigi Becali. Nu cred că e Badea în spate la ce se întâmplă, dar le-a dat o mână de ajutor să nu se scufunde.

Că nu se va scufunda acum Dinamo merg pe mâna lui Nicolescu care știe meserie și poate să întoarcă pe toată lumea din punct de vedere legal, la limita legii”, a mai spus fostul șef de la Ligă.

Badea e omul dracului. Badea are bani mulți. Părerea mea că se bate cu Gigi. Are miliardul. Are peste 500 de milioane sigur Badea. E gigant Certinvest, dar nu știu dacă el decide.
Dumitru Dragomir

Articolul „E bogat ca Becali, ține și cinci de Dinamo!” Mitică știe tot: cine ar fi în spatele preluării alb-roșilor apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!