“E copila fidelă a lui Ceaușescu!” Florin Prunea, atac nimicitor la Răzvan Burleanu

“E copila fidelă a lui Ceaușescu!” Florin Prunea, atac nimicitor la Răzvan Burleanu

 

România a obținut calificarea la EURO 2024, după ce am trecut de Israel în penultima etapă a preliminariilor. Revenim astfel pe prima scenă a fotbalului european, după o pauză de opt ani.

După meciul care ne-a calificat la turneul final cu o etapă înainte de final, au apărut multe reacții, în mare parte de bine, oamenii fiind mulțumiți de faptul că ne-am calificat la acest turneu final.

Contestatarul lui Burleanu

Cu toate acestea, discursul lui Răzvan Burleanu, care și-a tras toate meritele pentru această calificare, a supărat multă lume. Printre ei și membrul Generației de Aur, Florin Prunea.

Acesta a spus că Răzvan Burleanu, președintele FRF, are un discurs care se aseamănă cu cel al lui Nicolae Ceaușescu, președintele comunist avut de România până în,1994.

Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână.

S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație.

Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, pentru iAMSport.

 

Articolul “E copila fidelă a lui Ceaușescu!” Florin Prunea, atac nimicitor la Răzvan Burleanu apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!