EXCLUSIV. Florinel Coman, recuperat de susținătoarea CFR-ului. „Țin cu ei”. Cine este Mariana Kovacevic? „Vraci”, știință sau „mergi la ghici?”. „M-am dus degeaba la ea”

EXCLUSIV. Florinel Coman, recuperat de susținătoarea CFR-ului. „Țin cu ei”. Cine este Mariana Kovacevic? „Vraci”, știință sau „mergi la ghici?”. „M-am dus degeaba la ea”

 


Florinel Coman a fost recuperat miraculos după ce a mers la „vraci”, în Serbia, acolo unde cunoscuta Marijana Kovacevic l-a pus pe picioare. Metodele sârboaicei continuă să nască discuții, mulți fotbaliști din România s-a dus la Belgrad pentru tratamentul minune și, dacă în cazul unora, terapia a dat rezultate, pe alții nu i-a ajutat cu nimic;
PlaySport.ro vă prezintă mărturia unui fost jucător care s-a tratat la Marijana Kovacevic, plus așchii dintr-un reportaj realizat, în urmă cu 10 ani, în cabinetul „vraciului de la Belgrad”;
În urmă cu 10 ani, Marijana Kovacevic se declara fan CFR Cluj.

Accidentat în manșa tur din preliminariile Conference League, partida contra slovacilor de la Dunajska Streda, Florinel Coman a fost recuperat în timp record. Chiar dacă s-a spus că vedeta FCSB-ului a suferit o ruptură musculară și, conform previziunilor medicale, ar fi trebuit să stea departe de gazon mai bine de două luni, fotbalistul și-a revenit miraculos după ce a ales – sau a fost trimis- să se trateze la celebra Marijana Kovacevic de la Belgrad.

Cine este Marijana Kovacevic? Știință sau „mergi la ghici?”. „M-am dus degeaba la ea”

Spunem celebra pentru că, în decursul timpului, fotbaliști importanți din Europa, cum ar fi: van Persie, Lampard, Alexis Sanchez, Inzaghi sau Kompany au apelat la serviciile sale. Nici jucătorii români sau cei care au evoluat în Liga 1 nu puteau lipsi din modestul cabinet al „vraciului” din capitala Serbiei, la un moment dat, printre fotbaliștii noștri, fiind o adevărată modă să te tratezi la Marijana. CFR Cluj a fost, mult timp, un club- client. FCSB, Dinamo, Rapid, Vaslui, Poli Timișoara și alte formații au trimis, la rândul lor, fotbaliști pentru tratamentul minune al sârboaicei.

Totuși, dacă în cazul unora tratamentul Marijanei, cea care spunea, într-un interviu acordat, în 2012, jurnalistului Florin Marian pentru ProSport, că „folosește placentă umană”, a funcționat, au fost și jucători care s-au întors fără vreun rezultat de la Belgrad.

Cornel Dinu: „E imposibil să te recuperezi așa de repede”

Cornel Dinu, un apropiat al fotbalului din Serbia, a tras un semnal de alarmă în legătură cu metodele Marijanei, pe care mulți au numit-o, fără ezitare, „vraci”. „E imposibil să se recupereze așa de repede, e o evaluare greşită încă de la început. Se poate face o recuperare în trei luni de zile, minimum. Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea, ci acoperă durerea în momentul alergării, de aia există posibilitatea de recidivare”, a spus „Mister” la OrangeSport.

Liviu Ganea, fotbalist tratat de Marijana, tot după o ruptură musculară: „M-am dus degeaba”

PlaySport.ro a mers mai departe de declarația lui Cornel Dinu și l-a contactat pe Liviu Ganea, fost fotbalist la Dinamo și CFR Cluj. În 2012, vârful a mers la Belgrad pentru a se trata la cabinetul Marijanei Kovacevic, după ce suferise același gen de accidentare precum Florinel Coman, ruptură musculară. În cazul fostului atacant, metodele sârboaicei nu au avut vreun rezultat.

„E la noroc, la ghici. Are un apărat care îți contractă mușchiul de foarte multe ori. Tratament care durează patru sau cinci ore. Mie nu mi-a injectat nimic, nu știu de ce placentă se vorbește… de povești de genul ăsta. Nu m-a ajutat cu nimic. Nu m-a vindecat. Mă punea să alerg pe un hol, era într-o camera de hotel și, la un moment dat, m-a trimis să fac un ecograf pe la subsol. Nu era nimic organizat. La unii a mers, la alții nu a mers. De exemplu, îmi aduc aminte că, în perioada aia, în cazul lui Gabi Mureșan a fost ok. Depinde și de ruptură. Eu după ce m-am întors de la Belgrad eram la fel. Practic, m-am dus degeaba”, a povestit „Găniță” pentru PlaySport.ro.

„Vraciul” de la camera 503

Tabloul povestit de Liviu Ganea se potrivește cu elementele din reportajul jurnalistului Florin Marian, singurul ziarist român primit de Marijana Kovacevic în cabinetul său. Articolul a fost publicat în 2012, în ProSport. „O clădire modernă, în apropiere de centrul orașului Belgrad, aici își are cabinetul Marjiana Kovacevic. În acest sediu există birouri a multor firme celebre, dar și ambasada Japoniei. Pe interior clădirea e și mai frumoasă, pare un hotel de lux, uși din lemn masiv, perfect lăcuite, iar la etajul 5, în camera 503 intrăm la celebrul „vraci din Belgrad”.

Marijana Kovacevic ține cu CFR Cluj. „Iubesc România! Este prima țară care mi-a acceptat metodele, românii au mereu prioritate la mine”

Marijana Kovacevic a făcut o mărturisire pentru sursa citată și s-a declarat susținătoare a echipei CFR Cluj. „În România am destule cluburi cu care colaborez. Pe această cale țin să mulțumesc doctorilor de la Rapid și CFR pentru că au încredere în mine. Iubesc România. E prima țară care mi-a acceptat metodele, așa că românii au mereu prioritate la mine. Râd cu poftă când citesc despre mine că aș fi o vrăjitoare.

Ziariștii români sunt tare simpatici. Nu mă supăr. CFR e clubul cu care țin din România”, a povestit Marijana, în urmă cu 10 ani.

Sursă foto: www.dn.no

Articolul EXCLUSIV. Florinel Coman, recuperat de susținătoarea CFR-ului. „Țin cu ei”. Cine este Mariana Kovacevic? „Vraci”, știință sau „mergi la ghici?”. „M-am dus degeaba la ea” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!