EXCLUSIV. Mesaj pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, în direct la Playsport LIVE! Mijlocașul de neratat pentru granzii din Superligă: „Pariez pe el! Puțini sunt de nivelul său”

EXCLUSIV. Mesaj pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, în direct la Playsport LIVE! Mijlocașul de neratat pentru granzii din Superligă: „Pariez pe el! Puțini sunt de nivelul său”

 

Invitat în studioul emisiunii Playsport LIVE, Ovidiu Herea (37 de ani), atacant cu aproape 300 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc, a făcut un pariu interesant și a propus un jucător pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Este vorba despre japonezul Sota Mino (27), în prezent legimitat la FC Hermannstadt.

Sota Mino, soluție pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova?! Ovidiu Herea a pariat pe el, în direct la Playsport LIVE

Sota Mino, mijlocaș central în vârstă de 27 de ani, este unul dintre responsabilii pentru startul surprinzător de sezon pe care FC Hermannstadt îl are în Superligă, iar Ovidiu Herea, care i-a fost coleg la Metaloglobus, s-a grăbit să îl propună granzilor FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Aflat în studioul emisiunii Playsport LIVE, Herea a dezvăluit principalele calități ale lui Sota și a explicat de ce japonezul este un jucător special în fotbalul românesc.

„Sota este un băiat simplu. Țin minte prima zi când a venit la noi, la Metaloglobus, de la Astra. Nu juca acolo, la echipa a doua. A venit în șlapi, cu o geantă… Era un băiat simplu, a intrat, s-a antrenat și ne-a plăcut din primul moment în care l-am văzut.

Nu prea vorbea română, acum a mai început. Dar e normal, are patru ani de când e aici. S-a făcut plăcut grupului, a știut să se integreze, iar după, prin evoluțiile pe care le-a avut, și-a câștigat și respectul.

Acum, mă bucur foarte mult pentru el. Merită acest pas pe care l-a făcut și cred că nu se va opri aici. În scurt timp cred că îl vom vedea la echipele cu pretenții din Liga 1.

Eu pariez că… Nu știu dacă în iarnă, dar după campionatul ăsta va face pasul la o echipă bună. Dacă nu din România, va pleca în afară. E un jucător constant, foarte rar greșește. Își face treaba, nu comentează, e dispus la efort, la sacrificiu. Puțini jucători din România sunt de nivelul său. Vom vedea, dar eu de când l-am văzut la Metaloglobus am zis că va ajunge în Liga 1”, a declarat Ovidiu Herea, la Playsport LIVE.

Sota Mino a fost integralist în toate duelurile din acest sezon

Sota Mino a semnat cu Metaloglobus în septembrie 2018, unde l-a întâlnit și pe Ovidiu Herea. Anterior, el mai evoluase în țara natală, pentru Legend Shiga, dar și în Malta, pentru Fgura Utd și Gharghur FC.

FC Hermannstadt l-a transferat în vara anului 2021, iar în sezonul trecut a fost unul dintre jucătorii determinanți care au pus umărul la promovare.

În prezent, cota sa de piață este de 300.000 de euro, conform Transfermarkt.

Actuala stagiune l-a găsit pe Sota Mino în postura de titular incontestabil în „unsprezecele” lui Marius Măldărășanu. El a fost integralist în toate cele cinci dueluri din Superligă, iar FC Hermannstadt, alături de FC Botoșani, Farul Constanța și Sepsi, se numără printre echipele neînvinse din acest debut de campionat.

Sibienii au învins CS Mioveni și FC Voluntari cu 3-0, respectiv 2-1, ambele meciuri fiind disputate pe teren propriu. De asemenea, Hermannstadt a remizat în deplasare cu Chindia, scor 1-1, rezultat pe care l-a obținut și pe teren propriu cu FC Botoșani. Ultimul duel a fost cel din runda precedentă, în deplasare cu Farul, de unde elevii lui Marius Măldărășanu au plecat tot cu un punct, scor 0-0.

De menționat este că Sota Mino a dat și o pasă decisivă în acest sezon, în victoria cu FC Voluntari din runda cu numărul 4, scor 2-1.

În prezent, FC Hermannstadt este pe locul secund în Superligă, cu 9 puncte după primele 5 etape.

Marius Măldărășanu, prima reacție după Farul – FC Hermannstadt 0-0. E pe locul 2 în Superligă, neînvins: „Sunt discuții cu anumiți sponsori”.

Articolul EXCLUSIV. Mesaj pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, în direct la Playsport LIVE! Mijlocașul de neratat pentru granzii din Superligă: „Pariez pe el! Puțini sunt de nivelul său” apare prima dată în Playsport.

 

​ 

​ 

​Preluat de pe site-ul Playsport

Comentarii
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected]
Doneaza pentru a sprijini proiectul "Info real"

Daca ai surprins imagini (foto sau video) care crezi ca pot deveni stiri, nu ezita sa le trimiti la [email protected]
Copyright © Toate drepturile rezervate T2K Skyline Group | CoverNews by AF themes.
Generated by Feedzy
0Shares
error: Continut protejat !!